S-au afișat rezultatele de la concursul privind ocuparea posturilor de asistent medical generalist. Niciunul dintre candidați nu a obținut media 10!

 -  - 


Concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență Bistrița privind ocuparea a 24 de posturi de asistent medical generalist s-a încheiat, iar rezultatele au fost făcute publice de conducerea unității medicale. Niciunul dintre candidați nu a reușit să obțină media 10.

Dintre cei 58 de candidați care au mai rămas în cursă pentru unul din cele 24 de posturi, 40 au fost declarați admiși, dintre care 24 pe locurile vacante, iar alți 16 au fost declarați admiși fără loc.

Potrivit rezultatelor, nu a existat nicio medie de 10. Cea mai mare medie obținută de candidații admiși a fost 9,23, aceasta fiind și singura medie de 9 obținută în cadrul concursului. Pe locul doi în ierarhia mediilor obținute de candidați a fost 8,98, iar pe locul trei 8,77. Ultima medie cu care un candidat a fost admis pe unul dintre cele 24 de locuri a fost 7,98.

De asemenea, pe lângă cei 24 de candidați admiși pe un loc, au mai existat și 16 candidați declarați admiși, dar fără loc. Aceștia au medii cuprinse între 7,00 și 7,96. Rezultatele finale pot fi consultate AICI.

Reamintim că la concursul pentru ocuparea a 24 de posturi de asistent medical generalist au depus dosare 158 de candidați, după primele etape – proba scrisă și cea privind abilitățile de utilizare a calculatorului – în cursă au mai rămas doar 58 care au mai susținut proba practică și interviul.

De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost introdusă, începând din acest an, o nouă metodologie de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante. Potrivit conducerii unității medicale, candidații care speră că vor obține un post vor trece printr-o evaluare mai complexă, în care vor fi punctate atât cunoștințele teoretice și practice, cât și interviul, unde accentul se pune pe dosarul profesional al candidatului și profilul candidatului raportat la motivația acestuia pentru postul pe care candidează.

Loading

bookmark icon