Ultimele noutati

Vezi echipa avocatului Someșan cu care atacă Parlamentarele! Alianța Noastră România intră-n alegeri!

Alianța Noastră România are filială la Bistrița și va intra în alegerile parlamentare. Nucleul dur al organizației județene a depus listele pentru alegerile din toamnă. La nivel național, partidul este format în jurul revoluționarului Marian Munteanu și a produs o mișcare cu un puternic iz patriotic în mai multe zone ale țării. O serie de intelectuali, medici, profesori vin alături de această formațiune care speră să intre în Paramentul României prin promovarea idealurile naționale.

Candidații pe județ ai Alianței Noastre România:

Camera Deputaților:

Acu Maria Floarea, inginer zootehnist, 60 de ani;
Zegrean Vasile-Adrian, inginer zootehnist, 29 de ani;
Pop Octavia, fermier, 25 de ani;
Acu Cristina, manager turism,28 de ani;
Marian Roxana-Claudia, contabil, 25 de ani;
Someșan Emil, mecanic utilaje grele, 72 de ani și
Acu Sabina-Maria, make-up artist, 36 de ani.

Alianța Noastră România are 4 (patru) candidați pentru Senat, la alegerile parlamentare din 11.12.2016, în următoarea ordine:

Someșan Ioan, avocat, 70 de ani;
Chira Claudia, economist, 42 de ani;
Rațiu Onoriu, avocat, 58 de ani și
Zdrăbău Dana-Mihaela, economist, 42 de ani.

aaq

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ioan Someșan vicepreședinte ANR Filiala Bistrița-Năsăud: “Dorim adoptarea unor LEGI BUNE PENTRU POPOR, care să asigure dezvoltarea unui stat românesc demn și puternic, să oprească vânzarea terenurilor României către străini, să stimuleze dezvoltarea capitalului românesc în industrie și agricultură, să contribuie la apărarea sănătății populației, la dezvoltarea unui învățământ cu orientarea practică, aplicată și să asigure nu numai stoparea corupției, ci și recuperarea pagubelor cauzate României prin acte de corupție. O nouă clasă politică și mai ales o nouă politică, în interes național, al majorității, nu în interesul unei minorități corupte !”

 

Iată principiile Aianței Noastre România!

1. Un Stat Românesc demn și puternic!

2. Oprirea înstrăinării pământurilor, a irosirii resurselor și recuperarea bunurilor înstrăinate fraudulos.

3. Educație responsabilă prin finanțarea învățământului.

4. Crearea unui puternic capital românesc prin păstrarea în proprietatea Statului a utilităților și a resurselor.

5. O puternică rețea de Policilnici și Spitale cu personal bine-remunerat. Și la Bistrița avem după 26 de ani un spital care arată bine… dar și acolo s-a început cu garduri, cu statui… ceea ce NU mi se pare normal.

6. O Armată Națională bine-înzestrată și antrenată și o industrie de apărare de prim rang. Noi am exportat arme și acum nu mai avem nimic.

7. Păstrarea identității creștine, oferind bisericii posibilitatea de a se dedica operelor de caritate și de învățământ. Dar aici NU putem merge pe ideea că putem legaliza comportamente anormale.

Citiți și: 

c3INTERVIU cu avocatul Someșan, un spirit liber care vrea să scape ȚARA de tâlharii din politică! La 70 de ani se bagă-n alegerile parlamentare din partea Uniunii Noastre România, partidul revoluționarului Marian Munteanu!

https://www.ziardebistrita.ro/avocatul-somesan-interviu/
Caricatură

Ziar de Bistrita