S-au făcut repartițiile la liceu! CLICK să vedeți rezultatele și mediile cu care s-a intrat!

Pe site-ul edu.ro au fost postate rezultatele repartizării electronice și mediile cu care s-a intrat la liceu!La nivelul județului s-a înregistrat o singură medie de 10 la admiterea pentru liceu. Elevul care a obținut media maximă,  Sima Mario Robert de la Școala Generală nr. 1 a optat pentru profilul mate-fizică la Colegiul Liviu Rebreanu.

Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

Accesând link-ul puteți vedea rezultatele în funcție de medie: http://admitere.edu.ro/Pages/AdmInJud.aspx?jud=7&alfa=1

48 de elevi NU au fost repartizați CLICK să vedeți lista cu elevii care NU au fost repartizațihttp://admitere.edu.ro/Pages/RespInJud.aspx?jud=7&alfa=1

A II-a repartizare va avea loc în septembrie!

Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

În județ au fost 1932 de locuri disponibile, 1.869 de înscriși, 1821 au fost repartizați, 48 ne-repartizați și 111 locuri ne-ocupate.

 

ADMITERE pentru ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL

Ministerul Educaţiei Naţionale anunţă că prima etapă dedicată înscrierii absolvenţilor claselor a VIII-a în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual, în anul şcolar 2018 – 2019, se va desfăşura în zilele de 15, 18 şi 19 iunie, fiind alocate 38.345 de locuri la nivelul întregii ţări în peste 700 de unităţi de învăţământ. Caricatură

Ziar de Bistrita