S-au unit o parte din țărăniști! Aripa Maniu-Mihalache a fuzionat cu Partidul Corectei Guvernări!

 -  -  11


COMUNICAT

Renașterea Partidului Național Țărănesc este așteptată de ani de zile atît de vechii membri și simpatizanți cît și de cei care așteaptă o reprezentare sinceră a idealurilor naționale și creștine în politica românească.

PNȚ Maniu-Mihalache a hotărât astăzi fuziunea cu Partidul Corectei Guvernări!

 Sunt așteptați să ni se alăture  în continuare toși cei care își doresc păstrarea identității naționale, a tradițiilor si a caracterului nostru creștin într-o Europă democrată, civilizată și prosperă și își doresc o reprezentare politică bazată pe moralitate, dăruire si caracter.

 Asistăm la cea mai gravă criză a lumii postbelice, pornită de o Rusie agresivă, imorală și inumană, care nesocotește dreptul la existență al oricărei națiuni care stă în calea ambiției sale de refacere a imperiului sovietic. Războiul din Ucraina este un rezultat al toleranței față de crimele comunismului, niciodată condamnate recunoscute la dimensiunea lor reală.

Avem astăzi încă odată confirmată importanța esențială pentru România de apartenență la Alianța Nord Atlantică și Uniunea Europeană, sistem de valori la care țara noastră s a întors cu mari sacrificii prin inițiativa liderilor noștri din anii 90, și care ne garrantează în acest moment existența și libertatea.

Condamnăm cu tărie toate ororile comise de armata rusă și conducătorii ei politici și cerem autorităților statului să fie mai fermi în acțiunile economice, politice și militare din aceste momente și să se ridice la nivelul poporului pe care  îl reprezintă, care s-a mobilizat exemplar în acțiunile de asisțență umanitară, apreciate unanim de lumea civilizată.

 Considerăm că amenințările explicite la adresa siguranței și libertății românilor basarabeni pot și trebuie să fie contracarate într-un singur mod, prin reunirea acestei provincii greu încercate cu Țara, inițiativa trebuind să vină de la autoritățile dintre Prut și Nistru, iar răspunsul ferm și rapid de la București.

Ce e simplu nu merită. Amenințările mari la care suntem martori astăzi nasc și noi oportunități, iar idealul Unirii românilor este la îndemâna noastră, dacă credem în el și îndrăznim.

       Așa să ne ajute Dumnezeu! 

București, 7 mai 2022                                                 Radu Rizescu                                                                                           Presedinte PNȚ Maniu Mihalache

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.