Ultimele noutati

A venit jupânu’ din concediu! Crețu aprinde luminile de Crăciun, cu Radu Moldovan și Doina Pană suiți pe scenă, alături de copii! Târgul de la Bistrița merge pe aceeași rețetă expirată: tarabe lângă Biserica Evanghelică!

Întors din concediu, primarul Bistriței a participat la aprinderea luminițelor pe Pietonal. La evenimentul din zona Bisericii Evanghelice a participat Radu Moldovan (șeful mare al PSD) și Doina Pană (candidat la Camera Deputaților). Cei doi au fost suiți pe scenă, în timp ce în jurul scenei au stat câțiva consilierii locali chemați să semneze condica acestui eveniment. După ce o fetiță a apăsat butonul roșu, Crețu a luat cuvântul, a urat celor prezenți sărbători fericite și a părăsit scena laolaltă cu Pană și Radu Moldovan.

 

 

 

Spectacolul pregătit de Centrul Cultural George Coșbuc a debutat cu cântece pentru copii și cu trupa de teatru pentru păpuși care s-a chinuit să întrețină atmosfera luând copiii la dans pe diferite piese care rulau pe un CD. După acest moment, invitații au interpretat colinde tradiționale, în timp ce oamenii admirau luminițele aprinse.

 

xx-400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Bistrița, Târgul de Crăciun se desfășoară pe aceeași rețetă ca și până acum: scena plantată în zona Bisericii Evanghelice, căsuțe cu produse: miere, produse cosmetice, accesorii. Mașinuțele și trenulețul pentru copii completează un tablou dezolant al Târgului de Crăciun din Bistrița, salvat doar de luminile de Crăciun care fură ochiul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administrața locală e lipsită de viziune și în fiecare an aplică aceeași rețetă pentru Târgul de Crăciun.  În aceste condiții, bistrițenii care vor să participe la Târg se aleg doar cu o plimbare pe un Pietonal iluminat și o tură în jurul Bisericii Evanghelice unde sunt comercianți cu aceleași produse ca și la Zilele Medievale ! Comparațiile cu Târgurile de Crăciun ale marilor orașe (Sibiu, Brașov, Cluj) sunt departe de ce se întâmplă la Bistrița…
Comentarii

  • Buna,
    Acesti vizionari trebuie pusi la zdup. Cand inugureaza domnul partia de schii?? Acolo s-a taiat o padure pentru ceva ce nu va functiona niciodata pe timp mai lung. De ce nu va face tramvai? Sau metrou. Vai de capul vostru.

  • Balan Marius - PARTIDUL VERDE

    Cosmine ; amintesc cititorilor ca totusi administratia are o mare VIZIUNE. La anul daca fac rost de bani incepe marele santier de doi ani , prin care cica primaria modernizeaza PIATA CENTRALA. Astfel 104 copaci care in prezent sunt cei mai frumosi din tot orasul, fiind impodobiti cu mii de beculete in coronament, vor fi macelariti. In locul lor si al florilor din rondouri, si in locul perimetrelor cu iarba se vor planta burduri, dale si betoane. Baiu mare este ca pana si buda publica vor s-o desfinteze dupa ce au renovat-o cu 50.000 euro. Astfel dupa fiecare BALCI tinut in piata dupa ce romanii vor manca si bea pe la casute, vor folosi cu succes pt. necesitati, noile pasaje renovate si ele pe bani europeni. Asta da VIZIUNE . Cica numai asa va semana Bistrita cu Sibiul sau Viena.

Caricatură

Ziar de Bistrita