Ultimele noutati

VIDEO: Aseară au fost MAXIM 1.000 de oameni în stradă! Vezi filmarea care dovedește numărul REAL!

Bistrița rămâne solidară cu mișcările de stradă din România și oamenii au manifestat și în a patra zi de proteste. Numărul manifestanților NU corespunde cu realitatea și de aceea, filmulețul prezentat mai jos arată că aseară la miting au fost MAXIM 1.000 de oameni. Filmarea a fost realizată la ora 21, pe strada Independenței, când coloana de manifestanți a făcut turul orașului.

 

Cum s-a făcut calculul: 10 oameni pe rând x 65 de rânduri = 650 de oameni!

Filmare de mai sus arată că pe fiecare rând sunt maxim 10 oameni, iar în total sunt aproximativ 65 de rânduri. TOTAL: 650 de oameni prezenți în grupul care a făcut turul orașului. Piața de la Prefectură era aproape-goală, ceea ce arată că numărul real al celor prezenți în stradă a fost maxim 1.000 de oameni. (presupunând că mulțimea a scăzut treptat odată cu turul orașului),

Până acum s-au făcut aproximări exagerate privind numărul protestatarilor și la Bistrița s-au vehiculat cifre cuprinse între 2.000 și 6.000 de inși.

Realitatea TV a anunțat 5.000 de oameni în stradă, la Bistrița! Cifre umflate și la București: DIGI: 30.000 , TVR 1: 120.000, Realitatea TV: 150.000!

La Bistrița au fost MAXIM 1.000 de oameni, dar majoritaeta ziarelor on-line au umflat această cifră. Realitatea TV anunța aseară că la Bistrița au ieșit în stradă 5.000 de oameni.

z2

b1 - Copy (2) 400

 

 

 

 

 

 

GAFE mari și pe București!

Posturile naționale au prezentat cifre exgerate: Digi zice că au fost 25.000 de oameni, TVR 1 spune că au fost 120.000, iar Realitatea TV anunțat 150.000 de oameni în Piața Victoriei.

c6

x5

 

 

 

 

 

 

v5

c43

 

 

 

 

 

 

La Bistrița, numărul MAXIM a fost atins joi, prima zi în care s-a făcut turul orașului. Duminică seara se anunță un marș de proporții în toată țara și se estimează că la Bistrița se va atinge cel mai mare număr de manifestanți de până acum. Asta dacă NU cumva Ordonanța de Urgență nr.13/2017 va fi abrogată… cum de altfel se vehiculează la această oră.
Comentarii

  • Articol de c@c@t. Mai conteaza cati au fost ?

  • Bun articol care lamureste orice intrebare

  • Bine mentionat in acest articol numarul de persoane. Am facut si eu niste calcule si consider ca in fiecare din aceste seri, in Bistrita nu au fost mai mult de 2000 de oameni. Cifrele de genul 4000-6000 sunt complet exagerate.

  • Da tare inteligent mai ești. De-a cui ești tu? Regimul de nepotism a lu’ Dragnea?

  • bopu e prea prost. Cum sa fie 2 randuri pe un metru? Tu esti orb? sunt maxim 7-8 oameni in fiecare rand cu tot cu jandarm si randurile sunt numerotate corect dar tu nu te prinzi

  • uitati-va in pana mea la filmare ca e simplu calculul. Se vede clar cati oameni sunt si ii puteti numara unu cate unu. Articolul e corect

  • Bine ba retardel, acum esti si matician. Auzi la el formule de calcul. Ba ciumparles , pe un rand erau mai mult de 10 persoane iar pe un metru lungine erau 2 randuri.Coloana era oricum mai lunga de 200 de metrii. In concluzie daca tot vrei sa faci un calcul cred ca vei fi ocupat 2 zile la viteza ta de calcul

  • Conteaza gestul lor …si numarul lor mai mult sau mai putin dar presa are datoria de a fi obiectiva. Articolul prezinta date corecte.

  • unii cred ca au fost zece mii in strada. Bine ca s- a rezolvat dilema

  • Bine, ca ai stat sa numeri tu randurile:))) Se vede ca ai prea mult timp liber

Caricatură

Ziar de Bistrita