Șah la P.N.L! Un U.S.R-ist “săgeată” de-a lui Călin Stan susține o Alianță de dreapta cu Dan Ciobănică în combinație!

 -  -  11430


Se ascut cuțitele în USR și ideea unei singure Alianțe de Dreapta este tot mai departe!

După ce PNL s-a întărit cu un mesaj avantajos a lui Lorand Sas (președintele PLUS a anunțat public susținerea lui Ioan Turc), acum, USR-ul mută în favoarea lui Dan Ciobănică.  

Nicu Pavelean este  membru USR și un apropiat de-a lui Călin Stan și a transmis un mesaj electoral, prin care susține un tandem cu Dan Ciobănică la Primăria Bistrița.

Manevra este simplă, cu rol de a repune USR-ul pe harta electorală și a-l întări pe Călin Stan, președintele USR Bistrița care NU vrea să joace alături de PNL cu Ioan Turc – candidat la Primăria Bistrița.

Mesajul lui Nicu Pavelean, omul președintelui USR Bistrița, Călin Stan!

Week-end-ul aceata am avut mai multe discuții atât cu reprezentanți ai societății civile care își doresc schimbarea în administrație și în politică, cât și cu reprezentanți ai partidelor care luptă pentru această schimbare.

Concluzia noastră este că în Bistrița în special, politicienii care au administrat acest oraș și-au împărțit funcțiile și mai departe nu au ținut cont de nevoile reale ale bistrițenilor, însă vin cu nerușinare în continuare în fața lor să le ceară votul.

Tocmai din aceste motive am intrat în politică dezamăgit fiind de vechea gardă a clasei politice, care de 30 de ani și-a împărțit funcțiile și s-a rotit în aceste funcții confiscând fiecare pe rând puțin câte puțin din viitorul acestei țări și acestui oraș.

Bistrițenii au nevoie de o schimbare adevărată iar aceasta schimbare nu o să aiba loc decât dacă oamenii cinstiți care s-au implicat și sunt hotărâți să schimbe fața acestui oraș, își unesc forțele într-o alianță de dreapta având candidați comuni, care să lupte de la egal la egal cu vechea gardă. Partidele care vor cu adevărat să schimbe PSD-ul și modul în care s-a făcut politică până acum trebuie sa susțină oameni noi care oferă garanția unui mod nou de a face administrație și politică.

Personal, susțin cu tărie o alianță a partidelor de dreapta pentru a maximiza șansele de eliminare a PSD din administrația locală și sunt convins că asta se poate întâmpla numai cu oameni cinstiți cu un trecut curat.

Cea mai bună alternativă pentru Primăria Bistrița pe care eu personal o văd și pe care o susțin, este un tandem Calin Stan (USR) – Ciobanica Dan Dumitru (PV). Doi oameni tineri, noi în politică, care și-au câștigat experiența și tot ceea ce au prin muncă cinstită. Doi oameni potriviți oricare pentru pozițiile de primar/viceprimar.- a postat Nicu Pavelean.

Ciobănică s-a pozat, dar NU are garanția unei Alianțe! Deocamdată!

Dan Ciobănică s-a pozat alături de Nicu Pavelean la sediul USR dar încă NU are garanția susținerii USR-iste deoarece NU s-a semnat un protocol de colaborare în acest sens. Oricum, mesajul de pe facebook face referire la un tandem cu Ciobănică primar sau viceprimar, lucru care probabil se va negocia.

U.S.R-ul este în continuare ofertat de candidatul P.N.L, Ioan Turc pentru o Alianță prin care PNL ar domina alegerile locale. De menționat că la această oră, USR-ul e controlat de Călin Stan președintele pe municipiu.

Deocamdată, USR Bistrița NU a adoptat o poziție clară în privința unei Alianțe de Dreapta, dar mesajele din interior arată că PNL-ul NU reprezintă o alternativă viabilă, din punctul lor de vedere.

Citiți și:

1 notes
555 views
bookmark icon

One thought on “Șah la P.N.L! Un U.S.R-ist “săgeată” de-a lui Călin Stan susține o Alianță de dreapta cu Dan Ciobănică în combinație!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *