Radu Moldovan și Daniel Suciu au afișat 3 desene și au promis o Polivalentă de 20 de MILIOANE de euro! PSD-iștii au uitat esențialul: “banile!” Ce se face și ce NU se face, pe viitor? Finanțarea e de fapt marea-probemă a tot ce-nseamnă bani guvernamentali!

 -  -  11461


Radu Moldovan alături de Daniel Suicu și întreaga pleiadă de PSD – iști au prezentat câteva desene și schițe a unui așa-zis Complex Polivalent, ce ar urma să se realizeze în zona pârtiei de schi. Finanțarea ar trebui să se realizeze din bani guvernamentali, respectiv prin Compania Națională de Investiții!

Din bani guvernamentali, PSD-iștii au început o serie de proiecte prin care speră șă-și atragă capital electoral, proiecte care NU au finanțare asigurată!

  1. Colegiul Rebreanu – lucrări de 10 MILIOANE de euro, în faza de licitație – finanțare  PROMISĂ prin Compania Națională de Investiții!
  2. Sala Polivalentă din Wonderland – licitație câștigată de o ascociere de firme. Lucrări de 20 de MILIOANE de euro. Finanțare PROMISĂ prin CNI.
  3. Drumul de acces în Wonderland, proiect finanțat prin PNDL, având valoarea totală de peste 27 milioane lei și o perioadă de finalizare a lucrărilor de 24 de luni. 

Turc NU are el putere, dar își dă cu părerea! Guvernul Orban va decide în privința obiectivelor ce pot fi finanțate din bani guvernamentali!

Ioan Turc a făcut câteva declarații în privința obiectivelor prezentate de PSD-iști ca fiind mari realizări și s-a bâjbâit în privința Sălii Polivalente din Wonderland, proiect de 20 MILIOANE de euro

Reporter: – Ar fi o prioritate o Sală Polivalentă finanțată prin Compania Națională pentru Bistrița?

Ioan Turc: – Vom studia acest lucru, dar eu vreau să fiu bine înțeles… desene cum ne-a arătat domnul viceprimar Niculae că face Cartierul Tinerilor în Livezi, stadioane, Săli Polivalente,repet, plantații de portocali pe care ni le arată cei de la PSD, în faza de planșe, de desene pe Pădurea din Cocoș…. iertați-mă , dar despre ce discutăm?

“Din punctul meu de vedere, cea mai potrivită locație este actuala locație. ” – a completat președintele PNL.

 

Planșe NU înseamnă Polivalentă! PSD-iștii au semnat un contract și cine va să vie… să se descurce cu FINANȚAREA!

Contractul de proiectare și execuție pentru Complexul Sportiv din Wonderland – Unirea (sală polivalentă, pistă de atletism, terenuri de sport), valoarea totală a investiției fiind de 96 milioane lei (20 de milioane euro), bani de la Guvern. Proiectarea și lucrările vor fi realizate de asocierea de firme Frasinul – Erbașu – Dico – Țigănaș, declarată câștigătoare în urma licitației. Proiectul este derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) prin Compania Națională de Investiții (CNI).

 

polivalenta wonderland zar de bistrita

polivalenta wonderland zar de bistrita

 

PSD-iștii au pierdut bani europeni pentru reabilitarea Colegiului Rebreanu, corpul A!

Colegiul Rebreanu – pentru care s-a ratat finanțarea europeană, deși PSD avea toate pârghiile posibile: Guvern, Parlament, Comisar European. Corina Crețu a desființat mitul potrivit căruia ghidul solicitantului impune condiții imposibile. Fost comisar european a spus la Bistrița clar: ghidurile solicitantului au fost concepute în Guvernare PSD, motiv pentru care 80% din fondurile europene rămân la Bruxelles.

Licitația privind modernizarea Colegiului Rebreanu este în desfășurare. Lucrările sunt estimate la 10 MILIOANE de euro!

Stada Ghinzii-n șantier e studioul-foto a lui Niculae! Alt proiect numa’ bun ca alții să găsească banii!

Drumul de acces și utilitățile către Wonderland – proiect care-a început deja și e finanțat prin PNDL! Proiectul este finanțat prin PNDL, având valoarea totală de peste 27 milioane lei și o perioadă de finalizare a lucrărilor de 24 de luni.

valea ghinzii niculae

Cine-i de vină: cine PROMITE sau cine EXPLICĂ? Asta-i întrebarea de campanie!

PSD va forța nota încercând să pună-n cârca PNL-iștilor finanțarea acestor 3 obiective: Sala Polivalentă, Colegiul Rebreanu și Drumul spre Wonderland. Cu-adevărat, semnarea contractelor a avut loc în Guvernare PSD, dar modul în care au fost prezentate și faptul că finanțarea NU a fost asigurată (cum s-ar fi  întâmplat în cazul finanțărilor europene) are un specific propagandistic și populist… În campania pentru locale va fi interesant modul în care PNL-iștii vor încerca să explice prioritizarea investițiilor, care din start ar exclude Sala Polivalentă.

 

Citiți și:

 

Nu-s normali la cap! Consiliul Județen face studii de sertar pentru un stadion de 12.000 de locuri în zona pârtiei de schi! NU zic nimic de sursa de finanțare (minim 10 MILIOANE de euro) și stadionul devine fumigenă electorală! Documentele de 100.000 de euro expiră în 5 ani dacă NU se apucă de treabă!

1 notes
586 views
bookmark icon

One thought on “Radu Moldovan și Daniel Suciu au afișat 3 desene și au promis o Polivalentă de 20 de MILIOANE de euro! PSD-iștii au uitat esențialul: “banile!” Ce se face și ce NU se face, pe viitor? Finanțarea e de fapt marea-probemă a tot ce-nseamnă bani guvernamentali!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *