Salina din cadrul Spitalului de Recuperare, Oncologie și Îngrijiri Paliative Sanovil Bistrița, deschisă. Care sunt tarifele pentru o ședință

 -  -  1127


Salina amenajată în incinta Spitalului de Recuperare, Oncologie și Îngrijiri Paliative Sanovil din Bistrița a fost deschisă, astfel că persoanele care doresc să profite de beneficiile terapiei cu sare pot să opteze și pentru această variantă.

Salina funcționează în intervalul orar 08:00 – 18:00. Tariful pentru o ședință este de 18 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, durata unei cure fiind de 50 de minute.

Potrivit reprezentanților spitalului, beneficiile pe care sarea le aduce sănătății sunt multiple – combate afecțiunile respiratorii, crește imunitatea, susține regenerarea pielii, reduce nivelul de stres.

Printre afecțiunile în care este indicată salinoterapia se numără sinuzita, bronșita, astmul bronșic sau infecțiile respiratorii.

Persoanele care doresc să se programeze pentru o ședință la salină pot face acest lucru la numerele de telefon 0263 701 231 sau 0755 032 116 sau direct la unitatea medicală de pe strada Tudor Jarda nr. 2, Bistrița.

0 notes
252 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *