Sâmbătă și duminică, o nouă campanie drive-through în Bistrița – în Piața Centrală; se va administra vaccinul Johnson&Johnson

 -  -  1061


În acest final de săptămână, în municipiul Bistrița va avea loc o nouă campanie de vaccinare de tip drive-through, aceasta urmând să se desfășoare în Piața Centrală.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, campania se va desfășura în zilele de 29 și 30 mai, în intervalul orar 08:00 – 20:00, activitatea de vaccinare fiind asigurată de echipe din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița.

Se va administra serul produs de compania Johnson&Johnson, care constă într-o singură doză, astfel că nu mai este necesar rapelul.

”Echipele de vaccinare vă așteaptă între orele 8:00 și 20:00, lângă Biserica Evanghelică, doar cu mașina și buletinul, într-o atmosferă plăcută asigurată de Centrul Cultural Municipal, iar târgul din week-end vă primește cu produse din Bistrița-Năsăud”, precizează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

De asemenea, tot în acest final de săptămână, în parcarea galeriei comerciale B1 Retail Park se va desfășura acțiunea de administrare a rapelului în cazul persoanelor care s-au vaccinat în prima campanie drive-through organizată în Bistrița în urmă cu trei săptămâni.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, dr. Anca Andrițoiu, a subliniat că aceste campanii de tip drive-through s-au dovedit a fi de succes, în cadrul acestora fiind vaccinate peste 2.000 de persoane.

0 notes
186 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *