Politic

VIDEO cu șampania tradițională care-i un pic mai amară anu’ ăsta! Radu Moldovan intră-n opoziție și se pregătește de-o perioadă grea, cu alegeri și c-un PSD la 20% în sondaje!

 -  - 


La final de an, Radu Moldovan își păstrează obiceiul și servește șampanie alături de consilierii județeni prezenți la ultima ședință din acest an! La final, șeful PSD le-a mulțumit tuturor pentru implicarea în dezvoltarea județului.

Pe hol, președintele PSD a avut o atitudine decentă și a renunțat la glumițele sale specifice.

VIDEO cu șampania tradițională care-i un pic mai amară anu’ ăsta! Radu Moldovan intră-n opoziție și se pregătește de-o perioadă grea, cu alegeri și c-un PSD la 20% în sondaje!

VIDEO cu șampania tradițională care-i un pic mai amară anu’ ăsta! Radu Moldovan intră-n opoziție și se pregătește de-o perioadă grea, cu alegeri și c-un PSD la 20% în sondaje!https://www.ziardebistrita.ro/sampania-traditionala-la-final-de-an-radu-moldovan-intra-n-opozitie-si-se-pregateste-de-un-an-greu-de-tot-cu-alegeri-si-c-un-psd-la-20-in-sondaje/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Joi, 19 decembrie 2019

Dușmanul Ovidiu Florean NU a fost curios de șampania președintelui CJ!

Ovidiu Florean a refuzat să servească șampanie cu președintele PSD. De menționat că Radu Moldovan l-a dat în judecată pe Ovidiu Florean, pentru jigniri aduse pe facebook. Moldovan îi cere 100.000 de euro, daune morale.

Ceilalți consilierii PNL au închinat un pahar de șampanie, dar NU au stat la taclale. Neia Lăcătuș, Samuel Coman și Eugen Curteanu au zăbovit mai mult alături de președintele CJ.

 

La ultima ședință ordinară, Radu Moldovan a lansat atacuri către noua Guvernare și a declarat că se așteaptă la un buget slab anul acesta.

consiliul judetean

consiliul judetean

consiliul judetean

2019, an greu pentru PSD! Urmează înc-o tură, în 2020!

În 2020, Radu Moldovan va intra-n alegeri din postura de candidat la șefia Consiliului Județean. Rămâne de văzut dacă Guvernul Orban va modifica legea electorală și președintele va fi ales uninominal sau indirect de către majoritatea consilierilor județeni.

Cu scoruri dezastruoase pe județ (23% la europarlamentare, 28% la prezidențiale), PSD este pe tobogan și speră ca noua abordare a investițiilor să-i salveze de la tăvălugul „de dreapta.”

18 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.