Samuel-Leon Coman va fi validat pe fotoliul de consilier județean după ce Doris Rai a demisionat din această funcție

 -  -  5363


Consilierul județean Doris Rai (ex-Moldovan) a demisionat din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, după circa 2 ani din acest mandat, iar locul său va fi ocupat de un alt liberal, Samuel-Leon Coman, prim-vicepreședintele organizației județene a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud.

La finele lunii trecute, Doris Rai a anunțat că renunță la fotoliul de consilier județean, motivele sale fiind strict personale. Acesta a afirmat că se va implica în proiectele derulate de soțul său, medicul Petru Rai, care își extinde afacerile.

Am renunțat la funcţia de consilier judeţean PNL, depunându-mi demisia, vineri, după mai bine de doi ani de când am intrat în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud. Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră și doresc să vă asigur că voi continua să fac lucruri bune pentru oameni…Motivele demisiei mele sunt strict personale și nu doresc să apară altfel de suspiciuni” a scris Doris Rai pe contul său de Facebook.

Locul rămas vacant va fi preluat de actualul prim-vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud, Samuel-Leon Coman, care a mai deținut funcția de consilier județean în mandatul 2012-2016.

Un proiect de hotărâre care prevede validarea lui Samuel – Leon Coman în funcția de consilier judeţean se va afla în dezbaterea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud în sedința programată pentru data de 27 noiembrie.

5 bookmark
0 notes
88 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.