Sancțiuni în valoare de 20.000 de lei, în urma unor acțiuni ale polițiștilor în domeniul verificării sistemelor de securitate

 -  -  1009


În perioada 15-16 decembrie, polițiști din Bistrița-Năsăud au efectuat verificări în domeniul sistemelor de securitate, pe raza municipiului Bistrița și a comunelor Teaca și Cetate.

”Controalele au vizat obiective care manipulează și dețin bunuri de o valoare mai însemnată, respectiv supermarketuri, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, centre comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și modul de organizare și desfășurare al transportului de valori. În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, toate conform Legii 333/2003, respectiv H.G. 301/2012, în valoare totală de 20.000 lei”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii completează că sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea structurii minime de securitate, nepunerea în aplicare a măsurilor stabilite prin analiza de risc la securitate fizică, neîndeplinirea sarcinilor trasate prin procesele-verbale de control anterioare și nerespectarea condițiilor de securitate a transporturilor de valori cuprinse 10.000 și 150.000 Euro echivalent în lei.

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

1387360cookie-checkSancțiuni în valoare de 20.000 de lei, în urma unor acțiuni ale polițiștilor în domeniul verificării sistemelor de securitate
0 notes
134 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.