VIDEO: Cântărețul Sandu Pugna prinde un post de secretar de stat pe Cultură! Cam puțin, după ce PSD-ul a scos un scor istoric pe județ, peste 45%!

Alexandru Pugna e secretar de stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale. Acesta a fost numit pe funcție de către ministrul Ionuţ Vulpescu. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 45 din 16.01.2017.

 

v9

z12

 

 

 

 

 

 

 

Sandu Pugna dă pasărea din mână pe funcția de pe gard!

Alexandru Pugna va renunța la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean (care era o funcție oarecum sigură pe următorii 4 ani). Din funcția de secretar de stat poate fi destituit la solicitarea ministrului sau la schimbarea Guvernului. A fost cazul Doinei Pană în 2008 când profesoara de utilaj tehnologic a pierdut funcția de secretar de Stat la Ministerul Învățământului, dar și funcția de consilier județean la care renunțase inițial).

Cântărețul de muzică populară are o imagine bună pe județ și chiar dacă NU a activat în administrație a obținut scoruri forte bune în alegerile în care partidul l-a impus.

pugna13-440x330Radu Moldovan s-a folosit de imaginea cântărețului când l-a pus pe autobuze și a anunțat că va fi vicepreședinte de Consiliu Județean. La aceleași alegeri, imaginea lui Pugna a fost pusă la dispoziția lui Radu Moldovan, care ulterior a ajuns președinte.

Prin trasferul de imagine de pe autobuze, Pugna a fost anunțat ca fiind candidat la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, deși funcția era una indirectă și vicepreședinte putea fi ales de către ceilalți consilieri județeni, NU de votanți.

 

 

 

Ce-l recomandă pe cultură? Pugna e teolog, are master în drept și e cântăreț!

Pugna este absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă, secţia Teologie pastorală a Universităţii din Oradea (2003). Are master în Teologie, specializarea Istorie bisericească la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii din Oradea (2006) și master în Drept, în Administraţie publică locală, la Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad (2007). Absolvent de Teologie, interpret, organizator de spectacole, Pugna are conexiuni în zona artistică, lucru care l-a propulsat pe funcția de secetar de Stat.

p0

135306627102

 

 

 

 

 

 

 

Alexandru Pugna a activat în mediul artistic și a fost pe rând: șef-serviciu la Centrul Județean pentru Cultură, director adjunct al Centrului Județean pentru Cultură, vicepreședinte al Consiliului Județean și acum secrertar de Stat la Ministerul Culturii. Sandu Pugna a fost abonat la bani publici prin asociaţia pe care o patronează şi de 10 ani primeşte fonduri pentru acest festivalul Pană de Păun, un festival care l-a ajutat la construcția imaginii de azi.

Bistrița mai are un secretar de Stat pe Cultură! Alexandru Oprean a prins Guvernul Ponta și Guvernul Cioloș! 

alexandru-oprean-300x300Alexandru Oprean, de la Primăria Bistrița a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii. Militar de profesie, Oprean a lucrat la Brigada 81 Mecanizată Bistriţa și la Ministerul Apărării Naţionale. A prins funcția în Guvernul Ponta, dar și ministrul tehnocrat Vlad Alexandrescu l-a păstrat pe funcția de secretar de stat. inistrul Vulpescu l-a păstrat pe Oprean pe aceeași funcție.

 

 

 

Câți bani a produs Pugna din actele artistice, desfășurate în paralel cu vice-șefia de la județ !

 

biografie5Pugna a ajuns vicepreședinte la CJ și ulterior a candidat la Parlamentare împotriva lui Ioan Oltean. A câștigat la scor în fața lui Ioan Oltean și a fost la doar câteva procente de a închide colegiul și a intra astfel în în Parlament. Vicepreședintele Consiliului Județean face administrație și folclor deodată.

DECLARAȚIE avere Sandu Pugna

Spre exemplu, în 2015, Pugna a participat la mai multe festivaluri de profil ca interpret sau colaborator la diverse spectacole și a câștigat în total 31.000 de lei . A avut 5.000 de lei pe ună/salariu vicepreședinte CJ, acțiuni IPROEB – 60.000 de lei și 200.000 de lei în conturi. Deține două mașini Ford Focus. Soția sa lucrează la Finanțe (salariu: 2.000 de lei/lună). Mai deține terenuri la Budurleni (2.000 mp) și o casă în aceeași localitate (moștenite de soția sa)!

 

 

Citiți și: 

e45-CopyProfesoara de utilaj tehnologic, Doina Pană NU prinde niciun minister. Filiala Radu Moldovan scor ENORM în alegeri, dar NU are niciun vârf de lance la București! Vezi funcțiile de LUX prinse de gașca veselă de bistrițeni, pe vremea lui Ponta!

https://www.ziardebistrita.ro/pa-pa-pana/
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita