Sângeorzenii, consultați cu privire la modul în care își doresc să arate centrul orașului-stațiune. Primăria organizează o dezbatere publică

 -  -  11549


Primăria Sângeorz-Băi va organiza o dezbatere publică pe tema amenajării zonei centrale a orașului-stațiune. Locuitorii acestui oraș sunt așteptați să vină cu propuneri și idei de modernizare a zonei.

În condițiile actuale, un singur scop comun trebuie să avem de acum încolo, acela ca strategia de dezvoltare a localității noastre, proiectele deja în implementare dar și cele care vor fi depuse, să aibă continuitate, altfel, totul a fost în zadar. Din aceste considerente, vreau să las clare lucrurile și în ceea ce privește dezvoltarea și aspectul centrului stațiunii, unde, împreună cu consiliul local, dumneavoastră și proprietarii acelor spații, să găsim soluții, astfel încât centrul stațiunii să arate așa cum trebuie și sunt sigur că vom găsi acele soluții împreună”, spune primarul Traian Ogâgău.

Administrația locală din Sângeorz-Băi a întocmit un proiect prin care vine cu o propunere pentru zona centrală a orașului:

Primăria Sângeorz-Băi organizează vineri, 23 iulie 2021, de la ora 12:00, în fața BRD, o dezbatere publică pe marginea acestui proiect. Locuitorii orașului vor putea veni cu propuneri.

1 notes
674 views
bookmark icon

One thought on “Sângeorzenii, consultați cu privire la modul în care își doresc să arate centrul orașului-stațiune. Primăria organizează o dezbatere publică

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *