Ultimele noutati

Nu știu ce să mai facă pentru imaginea de buni-samariteni! Radu Moldovan și brigada P.S.D au donat sânge! Musai-musai s-au tras în poză!

Radu Moldovan și oamenii din jurul său au donat sânge în prag de Sărbători. Membrii organizației de Tineret, condusă de Bogdan Ivan au fost prezenți la acțiune alături de Radu Moldovan (șeful mare de partid) și de viceprimarul Bistriței. Cristian Nicuale este mereu văzut în staff-ul președintelui Consilului Județean și prezent la acțiunile de partid, promovate în media locală și pe rețelele de socializare.

 

Înainte să iasă primar, inginerul Crețu a donat sânge FIX în campania din 2008! O faptă bună, care dă bine la imagine! 

879_cretusanje

nn-800x500_c

 

 

 

 

 

 

e4

e5

 

 

 

 

 

 

 

Donațiile de sânge sunt mereu prezentate în media, probabil pentru a încuraja și alți donatori dar și pentru propria imagine. În preajma campaniilor electorale candidații se înghesuie la Centrul de Transfuzii pentru pentru a li se recolta lichid limfatic. Așa s-a întâmplat și în 2008, când inginerul de la Comelf, Ovidiu Crețu a donat sânge, cu presa locală după el. La fel s-a întâmplat în preajma evenimentelor cum a fost și în cazul “Colectiv”, când mai multe ONG-uri și instituții au donat sânge. PSD-iștii NU au ratat nici acea ocazie de a se poza, după!

Avantaje pentru DONATORI! 

Conform legislației în vigoare, donatorii de sânge beneficiază de o serie de avantaje:

–  7 tichete de masă

– zi liberă de la locul de muncă sau o zi de scutire pentru studenţi şi militari, în ziua donării

– decontarea cheltuielilor de transport pentru cei care au domiciliul sau reşedinţa în altă localitate decât cea în care îşi are sediul instituţia la care se face recoltarea sângelui.

– analize gratuite

– reducere de 50% la abonamentul pentru transportul în comun, dacă donarea se face la instituţia de profil din localitatea de domiciliu sau din cea în care donatorul este angajat.

Polițiști, jandarmi, partide sau diverse ONG-uri donează sânge după care acțiunea lor este mediatizată. De asemenea, Centrele de Transfuzii organizează campanii de donare, pentru asigurarea stocului necesar.
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita