Eveniment

Șapte angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au ieșit la pensie

 -  - 


Șapte angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud s-au pensionat, prilej cu care la sediul instituției a avut loc un moment festiv.

Vă mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul structurilor de ordine publică și rutieră în care ați activat! Vă mulțumim pentru profesionalismul, dedicarea în muncă și pentru modul în care v-ați pus în slujba cetățeanului de-a lungul carierei! Vă dorim multă sănătate dumneavoastră și familiilor dumneavoastră!”, a fost mesajul transmis de IPJ Bistrița-Năsăud celor șapte foști-polițiști, cu ocazia pensionării lor.

Cel mai longeviv dintre aceștia s-a pensionat după 39 de ani și 8 luni de muncă în slujba comunității, iar ceilalți au desfășurat între 28 și 33 de ani de muncă de Poliție.

În semn de recunoștință, de Ziua Imnului Național al României, foștii polițiști au primit, în cadrul unei ședinte festive, plachete de mulțumire din partea conducerii, cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor, Regiunea 1 Bistrița-Năsăud.

Momentul a fost „îndulcit” de un tort pe care proaspeții pensionari l-au împărțit cu foștii lor colegi.

75 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.