Scandal într-o familie din Beclean: un bărbat ar fi agresat trei femei

Un bărbat din Beclean s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru violență în familie. Acesta este bănuit că ar fi agresat trei femei, una fiind chiar fosta soție, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

”La data de 23 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un scandal în familie izbucnit într-o locuință pe raza orașului. O femeie de 30 de ani, din Beclean, a sesizat faptul că, în timp ce se afla la locuință împreună cu o soră și mama acestora, ar fi fost agresate fizic de către fostul soț, un bărbat de 35 de ani, însoțit de sora sa, un cumnat și mama acestuia. În cauză polițiștii au întocmit un formular de evaluare al riscului, iar împotriva bărbatului de 35 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au întocmit și dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie și continuă cercetările în acest caz, monitorizând totodată situația conflictuală.