Scandal pe terasa unui local din Beclean! Doi agresori au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt cercetaţi pentru vătămare corporală

 -  -  955Doi bărbați de 38 și 42 de ani sunt cercetați de polițiști după ce ar fi provocat un scandal pe terasa unui local din orașul Beclean și ar fi agresat o altă persoană. Aceștia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

”În seara de 22 septembrie, poliţiştii din Beclean au dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi de 38 şi 42 de ani, ambii din oraşul Beclean, pe care îi cercetează pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Cei doi sunt bănuiţi că, în noaptea de 20 septembrie a.c., în timp ce se aflau pe terasa unui local din oraşul Beclean, l-ar fi lovit cu un scaun pe un alt bărbat, în vârstă de 53 de ani, din oraş, care a fost transportat la spital”, se arată într-un comunicat al Inspectortaului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cei în cauză se află în arestul IPJ Bistriţa-Năsăud şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă.

0 notes
80 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net