SCJU Bistrița, în Programul național de tratament al bolilor neurologice – scleroză multiplă

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Bistrița a fost inclus în Programul național de tratament al bolilor neurologice – scleroză multiplă, a anunțat managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

Prin ordinul nr. 614 al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost inclus în Programul național de tratament al bolilor neurologice – scleroză multiplă. Astfel, din trimestrul IV, pacienții din județul nostru nu vor mai fi obligați să meargă în centrele universitare pentru ridicarea tratamentului specific, acesta urmând a fi distribuit prin farmacia cu circuit închis din cadrul spitalului”, a precizat Gabriel Lazany.

Managerul SCJU Bistrița atrage atenția că, pentru a fi incluși în programul național derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, pacienții trebuie să depună la secretariatul spitalului o solicitare scrisă, prin care să ceară transferul dosarului medical din centrul medical unde sunt luați în evidență la SCJU Bistrița.

Check Also

Mitropolitul Andrei a sfințit capela din Șieu-Odorhei

Joi, 21 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.