Din Bistrita

Școala începe în scenariul verde în 77 de unități de învățământ din Bistrița-Năsăud, în vreme ce în alte 29 începe în scenariul galben. Vezi lista acestora

 -  - 


Joi după-amiaza, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a adoptat hotărârea prin care s-a stabilit în baza căror scenarii vor fi deschise unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Astfel, potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, în urma avizului acordat de Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud,s-a hotărât că în 77 unități școlare cursurile vor începeconform scenariului 1 (verde 🟢), în vreme ce în 29 de unități școlare cursurile vor începe conform scenariului 2 (galben 🟡).

Lista unităților de învățământ și scenariile aferenete poate fi consultată mai jos:

Scenariul verde presupune participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție. Scenariul galben se referă la participarea la cursuri prin rotație.

Hotărârea conținând detalii despre cele două scenarii și delimitarea unităților de învățământ, poate fi consultată mai jos:

În Bistrița-Năsăud există 106 unități școlare cu personalitate juridică.

34 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.