Școlile din Sângeorz-Băi și Rebra intră în scenariul verde, în vreme ce grădinița Liceului Creștin Logos trece în scenariul galben

 -  -  930În ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost analizate particularitățile locale în funcție de situația epidemiologică actuală, în baza celor mai recente date fiind actualizate scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județ.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 24/17.09.2020, care cuprinde următoarele modificări:

  • Se va aplica scenariul 1 (verde) – participarea zilnică la cursuri, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție – pentru elevii claselor V-VIII ai Școlii Gimnaziale „Artemiu Publiu Alexi” Sângeorz-Băi și pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Rebra;
  • Se va aplica scenariul 2 (galben) la nivelul învățământului preșcolar, la Liceul Creștin LOGOS Bistrița.

Hotărârea intră în vigoare începând de astăzi, 18 septembrie.

Având în vedere situația epidemiologică în dinamică, astfel de analize se vor face ori de câte ori situația o impune, precizează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

0 notes
55 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *