Școlile se închid timp de trei zile din cauza alegerilor. Cursurile se vor desfășura online

 -  -  1208


Cursurile în toate unitățile de învățământ vor fi suspendate timp de 3 zile, înainte și după alegeri, a anunțăat ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, orele urmând să se desfășoare online în cele trei zile.

Ministrul Monica Anisie a anunțat că elevii nu vor merge la școală în 25, 28 și 29 septembrie – adică în zilele de vineri, luni și marți, înainte și după alegeri. Însă, cursurile se vor desfășura online în această perioadă.

“Chiar dacă se închid şi se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor. Luni dimineaţa va avea loc o consultare cu asociaţiile comunelor, oraşelor şi municipiilor şi uniunea consiliilor judeţene cu Ministerul Educaţiei prin care să stabilim dacă se vor închide şi vineri, în funcţie de localităţile şi şcolile în care se desfăşoară procesul educaţional”, a declarat Monica Anisie.

Ministrul a mai precizat că luni şi marţi cursurile care implică prezența copiilor în clase rămân suspendate pentru a se igieniza şi dezinfecta toate sălile în care se desfășoară procesul electoral.

0 notes
333 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *