Se BAGĂ de primar la Sîngeorz Băi! Daniel Suciu e gata-gata să-l țâpe pe Ogâgău de la Primărie! Azi va fi desemnat de candidat, din partea PSD!

 -  -  12591


Deputatul PSD Daniel Suciu a anunțat astăzi că va participa la alegerile din Sîngeorz Băi, unde organizația PSD își va alege conducerea și candidatul de primar.

 

“Candidez pentru funcția de președinte al Organizației PSD Sîngeorz Băi și o să le solicit colegilor mei de partid din Sîngeorz Băi, sprijinul , votul și susținerea pentru candidatura mea la funcția de primar în Sîngeorz Băi.”  – a declarat Suciu la conferința de presă.

daniel suciu ziar de bistrita

PSD-iștii își vor Sîngeorzul înapoi!

“Astăzi la ora 17, în Sîngeorz Băi are loc conferința Organizației Orășenești, unde se va alegestructura organziației PSd din Sîngeorz Băi și unde va fi desemnat candidatul de primar al PSD.

Vă asigur că dacă eu, astăzi voi fi desemnat candidat de primar voi face tot ce ține de mine să-i conving pe sîngeorzeni că tot ce s-a întâmplat în ultimii 2 ani și jumătate NU reprezintă normalitatea, reprezintă anormalitatea. Și dacă au pus un slogan că și-au luat Sîngeorzul vreau să-i conving pe sîngeorzeni că într-adevăr, acum în iunie, ei trebuie să-și ia sîngeorzul înapoi.

Și NU sunt singur în acest demers, o să fie astfel o să fie suficient de multe surprize încât să NU fie siguri cei de la PNL, că ecuația alegerilor din Sîngeorz Băi este închisă.” – a declarat Daniel Suciu.

 


Daniel Suciu se bazează pe un sondaj de opinie, care îl poziționează ca favorit al PSD-ului pentru funcția de primar în Sîngeorz Băi.

“Acel sondaj îmi oferă suficiente argumente astfel încât să intrăm într- o bătălie care poate și trebuie să fie câștigată.” – a completat Suciu.

În 2016, Traian Ogâgău a ieșit primar de Sîngeorz cu 2.640 de voturi (53%). Daniel Suciu a scos 2.066 voturi, cu aprox. 600 de voturi mai puțin.  (41.81%).

Citiți și:

 

INTERVIU cu Traian Ogâgău, jupânul de Sîngeorz! Vezi ce planuri are pentru orașul pe care îl conduce! “NU sunt sigur dacă mai candidez peste 4 ani!”

1 notes
1716 views
bookmark icon

One thought on “Se BAGĂ de primar la Sîngeorz Băi! Daniel Suciu e gata-gata să-l țâpe pe Ogâgău de la Primărie! Azi va fi desemnat de candidat, din partea PSD!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *