VIDEO: Până se CÂCÂIE cu pista de schi, bistrițenii se distrează în stil clasic, pe Budac! Bine că ați luat 10 milioane de euro din bancă și i-ați dat pe “pe avioane”!

Proiectul Wonderland e înghețat și are mari probleme încă din debut. Primarul Ovidiu Crețu ratează ocazia inaugurării de campanie a acestui proiect făcut cu bani din bancă. Problema: NU are firmă care să întrețină instalația de telescaun. . Nici NU a specializat oameni angajați ai Primăriei Bistrița pentru a presta serviciul de mentenanță al telescaunului. Într-o săptămână investiția va fi predată administrației locale, care va trebui să o întrețină.

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul Wonderland este marea promisiune a lui Ovidiu Crețu încă din primul mandat. La 8 ani de administrație, Wonderland este o investiție extrem de costisitoare pentru bugetul local, mai ales că s-a realizat cu bani din bancă nicidecum din fonduri nerambursabile, cum era vorba… După 8 ani de la marea promisiune, lucrările la pârtia de pe Cocoș s-au finalizat, după ce panta deaului a fost curățată de copaci, s-a amenajat drumul din interiorul complexului și s-au montat echipamentele.

EXECUTANT: KRANZ Eurocenter SRL Pitești: valoare ofertată – 19.526.712 lei.

Valoarea contractului de execuție și furnizare echipamente: 4.14 MILIOANE de euro.

Lucrarea încă NU a fost predată Primăriei Bistrița, care se află în căutare unui operator pentru telescaun. Drumul din interiorul complexului este greu-accesibil, iar pârtia NU este tasată.

Cu Ovidiu Crețu la al III-lea mandat și cu pistă de schi de 4 MILIOANE de euro oamenii s-au distrat astăzi ca pe vremuri, tot pe Dealul Budacului!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai mulți părinți și-au dus copiii pe Dealul Budacului, locul clasic unde se țineau Serbările Zăpezii. Pășunea este folosită ca pistă naturală de săniuș, în timp ce administrația Crețu stă cu pista de schi nefolosită din cauza unei IMENSE gafe: NU a specializat oameni care să manevreze instalația de telescaun.

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

z13Iarăși au pus carul în fața boilor și telescaunul RISCĂ să stea degeba anul ăsta! Primăria Bistrița NU a specializat oameni care să GESTIONEZE instalația din Wonderland și sunt la mila altora!

https://www.ziardebistrita.ro/carul-in-front-of-boi/
Comentarii

  • E cel mai bun primar din tara si prin investitiile sale a ajuns orasul cunoscut la nivel national incat suntem de rasul lumii

  • rautaciosilor,partia este foarte frumoasa.Pana acum ati tot comentat ca nu este zapada ,ca nu ne trebuie partie,iar acum barfiti ca nu-i gata.Primarul CRETU este singurul primar care a facut ceva pentru orasul BISTRITA.Cei dinainte ce-au facut?.Ddin pacate ii plina Bistrita de frustrati rautaciosi si ratati care stiu numai sa critice.

Caricatură

Ziar de Bistrita