Se caută DIRECTOR la Casa de Cultură! S-a publicat calendarul de concurs și bibliografia! Salariul: 15.000 de lei/lună! Buget anual: 1.5 MILIOANE de euro!

 -  -  31150


Primăria Bistrița organizează concurs de proiecte pentru funcția de director al Centrului Cultural Municipal “George Coșbuc”. În ultimii 15 ani, funcția a fost deținută de Dorel Cosma.

Instituția se află în subordinea Primăriei Bistrița și este finanțată din bani publici. Consiliul Local a aprobat o Hotărâre prin care s-a stabilit Regulamentul de organizare al concursului pentru postul de manager. HCL 14/2021.

 Pe Organigrama Centrului Cultural Municipal sunt prinse 70 de posturi (1 post de director + 69 de posturi de execuție, din care 33 posturi reprezintă cele rezervate dansatorilor din Ansamblul Folcloric înființat în 2016).

 În 2017 a avut loc un record absolut: s-au alocat 3.457.000 lei (aproximativ 800.000 de euro) pentru evenimente culturale! La acea perioadă, NU intrase în vigoare Legea salarizării în Administrație.

Activitatea instituției implică și evenimente în căminele culturale din Ghinda, Sigmir, Slătinița, Viișoara și Sărata. Clădirea intitulată Casa cu lei se află în patrimoniul Centrului Cultural George Coșbuc.

Instituția deține un autocar Neoplan cu 55 de locuri, un microbus de 17 locuri și o Dacia Logan.

Buget 1.5 MILIOANE de euro pe an. Salariul directorului 15.000 de lei/lună!

Centrul Cultural Municipal are un buget anual de 1.5 MILIOANE de euro pe an, bani alocați din bugetul local (50% pe evenimente și 50% pe salarizare).

Conform salariilor negociate, directorul executiv are 7 salarii minime pe economie. Deci, va încasa un salariu BRUT de 16.000 de lei pe lună.

Condiții obligatorii de participare la concurs:

  • experiență minim 5 ani în management cultural
  • studii superioare în ștințe umaniste și arte.

Concursul va consta în prezentarea unui proiect de managment.

Etapele desfășurării concursului:

Dosarele se depun până în 16 martie. Câștigătorul concursului va semna un contract de management pe 3 ani.

Detalii privind concursul: https://www.primariabistrita.ro/concurs-de-proiecte-de-management-in-vederea-ocuparii-postului-de-manager-la-centrul-cultural-municipal-george-cosbuc-bistrita/

3 notes
275 views
bookmark icon

2 thoughts on “Se caută DIRECTOR la Casa de Cultură! S-a publicat calendarul de concurs și bibliografia! Salariul: 15.000 de lei/lună! Buget anual: 1.5 MILIOANE de euro!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *