Se caută ghizi care să-i îndrume pe turiștii ce aleg să viziteze Poarta Transilvaniei – Bistrița-Năsăud

 -  -  11048


”Ești ghid de turism și vrei să fii călăuză pentru cei ce vizitează județul Bistrița-Năsăud? Atunci înscrie-te în lista ghizilor de turism ai Porții Transilvaniei”, este apelul lansat de autoritățile implicate în procesul de promovare a turismului în județul Bistrița-Năsăud.

Înscrierile se pot face prin intermediul paginii dedicate promovării turismului în județ – www.bnpoartatransilvaniei.ro, unde se arată că ghidul de turism este cel care, prin munca pe care o depune, promovează atât valorile cultural-turistice ale Porții Transilvaniei – Bistrița-Năsăud, dar și acea persoană care creează experiențe unice pentru cei cărora le spune povestea locului.

Lista de înscrieri este deschisă până la data de 20 iunie 2021,iar doritorii trebuie să completeze un formular. După data de 20 iunie, cei ce vor să se înscrie în listă vor putea face acest lucru prin intermediul unui e-mail transmis la adresa contact@bnpoartatransilvaniei.ro.

La finalul perioadei de înscriere, lista cu toți ghizii va fi postată pe site-ul www.bnpoartatransilvaniei.ro.

Această inițiativă face parte din Planul de acțiuni pentru dezvoltarea Porții Transilvaniei – Bistrița-Năsăud, prin experiențele culinare oferite de Punctele Gastronomice Locale și promovarea locurilor musai de vizitat.

În cadrul aceluiași Plan, urmează să fie organizate diverse activități de promovare turistică. De asemenea, alături de Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud” și Elena Rus, cea care a deschis primul Punct Gastronomic Local în Bistrița-Năsăud, se vor realiza materiale cu informații referitoare la modalitatea în care poate fi deschis un punct gastronomic local.

În plus, în colaborare cu extensia Bistrița a Universității Babeș Bolyai, specializarea Geografia Turismului, va fi realizat proiectul ”100 de locuri musai de vizitat în Poarta Transilvaniei – Bistrița-Năsăud”.

1 notes
173 views
bookmark icon

One thought on “Se caută ghizi care să-i îndrume pe turiștii ce aleg să viziteze Poarta Transilvaniei – Bistrița-Năsăud

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *