Ultimele noutati

Se caută tineri dispuși să participe la un curs acreditat de educație în antreprenoriat. Vezi dacă te poți înscrie!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud caută 25 de tineri care doresc să participe, în perioada octombrie – noiembrie, la un curs acreditat de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale.
Acesta este organizat în cadrul proiectului intitulat “Program Național de Formare” al cărui scop este acela de a susține tinerii care se confruntă cu dificultăți în a-și găsi un loc de muncă.

Participarea celor 25 de tineri se realizează exclusiv pe bază de selecție.

Cei interesați să participle trebuie să știe că se cer anumite condiții. Astfel, participanții trebuie să aibă între 18 și 35 de ani și să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat. În plus, candidații trebuie să fie cetățeni români cu domiciliul stabil în județul Bistrița-Năsăud și să redacteze o scrisoare de intenție în care să explice și de ce și-ar dori să participle la un astfel de curs. De răspunsurile date se va ține cont în momentul în care se vor stabili punctajele dosarelor.

Înscrierea aplicanților se face prin poștă electronică la adresa djst.bistritanasaud@mts.ro.

Dosarele candidaților pot fi depuse până la data de 18 septembrie, urmând ca până pe 20 septembrie să se realizeze analiza lor. Abia pe 27 septembrie vor fi afișate rezultatele finale ale persoanelor selectate în vederea participării la curs.
Caricatură

Ziar de Bistrita