biserici ziar de bistrita

Se-nchid BISERICILE! Activitățile religioase în spații închise au fost INTERZISE!

Colegiului de Conducere a Ministerului Afacerilor de Interne s-a întrunit în această seară și a luat o serie de măsuri pentru limitarea infecțiilor cu CORONAVIRUS.

În conferința de presă susținută la sediul M.A.I, ministrul Marcel Vela a  prezentat măsurile ce se impun în perioada imediat următoare.

VIDEO cu decizia privind activitățile religioase!

„Am decis să propunem Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență evaluarea unor măsuri, astfel încât am emis Ordin de Comandant, Ordin al Ministrului Afacerilor Interne sau Ordonanță Militară.”

Vă aducem la cunoștiință următoarele decizii:

– suspendarea tuturor activităților culturale, științifce, artistice, religioase, sportive, de divertisment și jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrjire personală, realizate în spații ÎNCHISE.

Următoarea decizie interzice organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise. Organizatorii evenimentelor desfășurate în spații deschise ce presupun participarea a maximum 100 de persoane sunt obligați să dispună măsuri care să asigure distanța de minim 1 metru între participanți.” – a declarat Marcel Vela.

Secretarii de stat, Bogdan Despescu și Raef Arafat fac parte din grupul de decizie la nivelul MAI, cel care decide și propune acțiunile ce se vor lua pentru combaterea răspândirii noului CORONAVIRUS.

Conferința INTEGRALĂ!