Se reabilitează internatul Școlii Profesionale Speciale ,,Sfânta Maria” din Bistrița

 -  - 


Consiliul Județean Bistrița-Năsăud anunță că este în plină derulare un proiect care prevede reabilitarea și modernizarea internatului Școlii Profesionale Speciale ,,Sfânta Maria” Bistrița. La finalul lucrărilor, peste 350 de elevi și cadre didactice vor beneficia de condiții mult mai bune de cazare.

”Un proiect amplu, unde am făcut, pe lângă lucrări de reabilitare, și recompartimentarea interioară, creând dormitoare cu grupuri sanitare proprii, urmând dotarea acestora cu mobilier”, a spus președintele CJ Bistrița-Năsăud, EMil Radu Moldovan.

Potrivit sursei citate, la etajul trei al internatului, vor fi amenajate spații de cazare pentru micile handbaliste ale echipei Gloria Junior și pentru tinerele jucătoare din echipa a II-a a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

• Educația continuă să fie o prioritate! •🏗 Reabilitarea și modernizarea Internatului Școlii Profesionale Speciale ,,Sfânta Maria” Bistrița, de care pot beneficia 368 de copii și cadre didactice, este în plină desfășurare.↪ Un proiect amplu, unde am făcut, pe lângă lucrări de reabilitare, și recompartimentarea interioară, creând dormitoare cu grupuri sanitare proprii, urmând dotarea acestora cu mobilier.🔴⚫ Totodată, la etajul trei al Internatului, pregătim cazarea micilor handbaliste de la #GloriaJunior, din programul avansat, axat pe performanță, inclusiv tinerelor jucătoare din echipa a II-a a CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. #NeȚinemDeCuvânt 👉 Continuăm munca, continuăm dezvoltarea județului nostru!

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Vineri, 5 iunie 2020
5 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.