Se reface carosabilul pe străzile Alba Iulia și Dornei

De joi 6 iulie, încep lucrările de reabilitare a suprafeței de asfalt pe strada Alba Iulia, iar în zilele de 7 și 8 iulie se vor realiza lucrări de refacere a carosabilului în Piața Centrală, zona Sugălete și strada Dornei, anunță Primăria Bistrița.

”Pe strada Alba Iulia, în prima fază, când se vor executa lucrări de frezare, se va circula alternativ pe câte o bandă urmând ca după această operațiune, pentru aproximativ 2 zile, circulația să fie restricționată pentru turnarea stratului de asfalt. Pe toată perioada lucrărilor este interzisă parcarea, oprirea sau staționarea pe strada Alba Iulia. Totodată, pe toată perioada lucrărilor, traseele liniilor de transport 2 si 2A vor fi deviate pe Bulevardul Independenței”, precizează Primăria Bistrița.

În ceea ce privește lucrările de refacere a carosabilului în Piața Centrală, zona Sugălete și strada Dornei, acestea se vor realiza până la intersecția cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea. Lucrările de refacere a carosabilului sunt necesare în urma lucrărilor la rețeaua de gaz și a branșamentelor aferente.

Conducătorii auto sunt rugați să folosească trasee alternative și să respecte reglementările cu privire la restricționarea circulației.

Check Also

O nouă ediție a manifestării ”Toamna Bistrițeană”, între 29 septembrie și 1 octombrie

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2023, în Complexul de agrement ”Heidenfeld” din Viişoara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.