Peste 4.500 de euro s-au adunat la Parada Brăduților din Piața Mică! Oamenii de afaceri și politicienii s-au întrecut în LICITAȚII de caritate!

 -  -  1757


“Parada brăduților” este un eveniment caritabil organizat de Gabriela Montoiu în luna decembrie. TEMATICA: o serie de firme împodobesc brăduți care ulterior sunt scoși la licitație și cumpărați de afaceriști din Bistrița, iar banii obținuți sunt donați în scopuri caritabile.

 

 

 

 

 

 

Cadrul natural a fost unul de vis, iar trecătorii au putut savura cozonaci, prăjituri sau servi un pahar de vin fiert. Evenimentul a fost acompaniat de Sorin Județ (saxofon), Monica Clițan (voce) și Albert Gabor Balasz (pian electric).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În acest an, o parte din bani vor merge către un tânăr excepțional din zona Ilvelor, elev în clasa a III-a și olimpic la matematică. De asemenea, banii de pe brăduți vor fi folosiți pentru achiziționarea unor biciclete electirce produse în Deva. Acesta este un proiect pe care Gabriela Montoiu vrea să-l inițieze împreună cu autoritățile locale și județene.

2.500 de lei a fost cel mai scump brăduț, cumpărat de patronul de la Sanovil! Licitația pentru fiecare pom impodobit a început de la 600 de lei!

Doctorul Mureșan a cumpărat bradul realizat de echipa Gabrielei Montoiu de la Prompt Comunication și a plătit 2.500 de lei.
Anamaria Ștefănuțiu șefa Geoplast a plătit 2.000 de lei pentru bradul realizat de Metropolis.
Bradul ornat de compartimentul de calitate de la Leoni a fost cumpărat cu 1.400 de lei de compania Metropolis, reprezentată de Oana Milea.
Alin Dehelean a dat 2.000 de lei pe un brad împodobit de “Cămara Bunicii”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viceprimarul Cristian Niculae s-a bătut în oferte cu șeful său Radu Moldovan! Au dat-o la pace și au plătit la comun brăduțul realizat de Asociaţia Turist în Bistriţa-Năsăud, președinte Claudia Andron!

 

 

Președintele Consiliului Județean a licitat pentru un brăduțul intituat “Produs în Bistrița-Năsăud”, iar viceprimarul PSD Cristian Niculae a plusat peste șeful de partid.  În cele din urmă, brăduțul cu nr.9 realizat de colaboratorii Claudiei Andron (șefa Bistrițeanul.ro) a fost adjudecat la 1.200 de lei și va fi donat Spitalului Județean.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bradul realizat de “Copacul de Cafea” a fost cumpărat de Andrada Horoba cu 700 de lei.
Bradul realizat de “Societatea de Concerte”, adjudecat cu 700 de lei de Marius Cotor (director Leoni).
Bradul “Moment by Kovacs” – 800 de lei de la Melente Horoba (patronul Transmixt).
Brăduțul realizat de Rotaract a fost cumpărat de Gavril Ursa cu 1.300 de lei. (șeful firmei Elector-Ursa, prezent în staff-ul lui Radu Moldovan, alături de șeful de la Transmixt).
Bradul “Florăriei Ariana”, cumpărat cu 1.100 de lei de Casa cu Flori.
Bradul “Asoc. Aripi de Copil” adjudecat cu 600 de lei de Țărmure Gavril.
Bradul intitulat “Colț de Crăciun” cumpărat cu 700 de lei de Alin Dehelean.
Bradul avocaților intitulat “Spirit of Justice” a fost cumpărat cu 800 de lei de avocatul Liviu Olariu.
Bradul Observator BN – a fost cumpărat cu 800 de lei de Alex Bradea (Lions).

Pentru prima dată, reprezentanții de la vârful P.N.L au lipsit de la acest eveniment, deși Gabriela Montoiu a lansat invitații către colegii săi de partid. În total la Parada Brăduților s-au vândut la licitație 18 pomi de Crăciun și s-au încasat 20.000 de lei (aprox. 4.500 de euro).

 

Aici puteți vedea mai multe poze!

0 notes
882 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *