Seară magică la Dumbrava Minunată! Sărbătoarea Luminii, cu părinți și copii cântând împreună pe aleile din Parcul Municipal!

 -  - 


Felinare și cântece în Parcul Municipal! Joi seara curtea grădiniței Dumbrava Minunată a fost plină de copii, părinți și cadre didactice.

 

Cu toții au venit pentru o acțiune cu tradiție în cadrul grădiniței intitulată Sărbătoarea Luminii, care celebrează prietenia, generozitatea  si frumosul din jurul nostru.

În cadrul acestui proiect copiii investighează și descoperă efectele luminii și ale întunericului.

 

Parcul Municipal înveselit de felinare și cântece !

Toți cei prezenți au pornit întru un tur al parcului cu felinarele aprinse, cântând în cor. Copiii au intonat cântece au râs și s-au bucurat împreună pe aleile din Parcul Municipal.

Atmosferă caldă la Dumbrava Minunată!

Evenimentul s-a încheiat în curtea Grădiniței Dumbrava Minunată, unde părinții și copiii s-au fotografiat și au servit un ceai fierbinte și prăjituri la Lumina felinarelor.

„Am organizat evenimentul pentru copii, pentru bucuria lor și asta contează cel mai mult! Cu felinarele în mâini, i-am văzut cântând alături de părinți și consider că am reușit să le aducem zâmbetul pe buze… a transmis Anamaria Nicolae, educatoare în cadrul instituției.”

„Ne-am bucurat alături de copii și părinți. A fost o seară minunată și am reușit să transmitem emoție și să ducem mai departe acest eveniment de tradiție al Grădiniței Dumbrava Minunată – a spus educatoarea Ana Mureșan.”

Felicitări grădiniței pentru inițiativă, doamnelor educatoare Nicolae Ana Maria și Mureșan Ana pentru implicare, dar și tuturor celor care au participat.

Loading

bookmark icon