Național

Secretarul de stat Diana Morar: Toți elevii din România vor beneficia de transport public gratuit

 -  - 


Secretarul de stat Diana Morar a anunțat, joi seara, că Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență în urma căreia toți elevii din România vor beneficia de transport public gratuit.

”În cadrul ședinței de Guvern a fost adoptată Ordonanța de urgență privind reglementarea unor măsuri în domeniul educației, aplicabile începând cu intrarea în vigoare a prezentului act normativ. Toti elevii din România vor beneficia de transport public gratuit”, a anunțat Diana Morar.

Sursa citată completează că în ordonanță este prevăzut faptul că operatorii de transport au obligația de a asigura transportul gratuit al elevilor și al altor categorii de persoane care beneficiază de facilități specifice de transport.

”În cazul în care transportatorii nu vor respecta OUG, aceștia vor fi sancționați cu încetarea contractelor de delegare a serviciului public de transport rutier de persoane, prin curse regulate, la nivel județean sau chiar cu retragerea licenței de traseu în cazul transportului interjudețean”, adaugă Diana Morar.

19 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.