Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: ”Am votat pentru schimbare, am votat pentru un model de administraţie european, bazat pe dezvoltare, pe investiţii, pe creşterea calităţii vieţii”

 -  -  948Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a votat acasă, la Bistrița, ”pentru un model de administraţie european, bazat pe dezvoltare, pe investiţii, pe creşterea calităţii vieţii”.

Am votat pentru schimbare, am votat pentru un model de administraţie european, bazat pe dezvoltare, pe investiţii, pe creşterea calităţii vieţii. Am votat pentru ca şi judeţul Bistriţa-Năsăud şi municipiul Bistriţa să intre în acest tren al dezvoltării în care se află deja alte judeţe din Ardeal şi alte municipii reşedinţă de judeţ. Am votat şi pentru un parteneriat solid al administraţiilor locale şi judeţene cu Guvernul României”, a declarat Robert Sighiartău, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, alegerile locale sunt bine organizate, astfel că riscul infectării cu noul coronavirus la urne este aproape zero.

Riscul de infectare este aproape de zero. Sunt foarte bine organizate secţiile, există dezinfectanţi, există distanţă. S-a mărit numărul de secţii, la fel spaţiile sunt mult mai mari, deci din acest punct de vedere chiar vreau să îi asigur pe cetăţeni că pot vota în siguranţă şi că sunt în siguranţă în momentul în care participă la acest proces de vot”, a mai precizat Sighiartău pentru Agerpres.

0 notes
73 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *