Secretul succesului pentru Ioan Turc! Primăria Bistrița a ÎNCHIRIAT instalații luminoase de 80.000 de euro! Contractul e valabil 4 luni!

 -  -  1186


Primăria Bistrița a atribuit un contract de achiziții publice pentru iluminatul festiv al Municipiului, pe perioada sărbătorilor de iarnă. Contractul în valoare de 80.000 de euro ( 420.000 de lei) a fost atribuit companiilor SC MK Lighting SRL din Hunedoara și Electromagnetica București.

Doar chiria pe echipamente costă 20.000 de euro/lună! TOTAL: 80.000 de euro pe toată durata Sărbătorilor!

Contractul încheiat de Primăria Bistrița implică închirierea elementelor de iluminat ornamental festiv, inclusiv montajul și racordarea acestora la rețeaua de iluminat public și punerea in funcțiune a acestora. Valabilitate contract: 4 luni.

Separat de instalațiile închiriate cu 80.000 de euro, Primăria Bistrița a folosit și elementele decorative pe care le are în proprietate, achiziționate în mandatele lui Ovidiu Crețu.

iluminat festiv ziar de bistrita

În ultimul mandat, Crețu a cumpărat instalații de Sărbători, la prețul de 100.000 de euro. În total, s-au cumpărat 567 de steluțe, fundițe care sunt folosite pentru înfrumusețarea orașului în timpul sărbătorilor de iarnă.

Primarul Ioan Turc a dispus ca localitățile componente să aibă parte de iluminat festiv și astfel primarul acordă atenție și acestor cartiere, ignorate oarecum de fosta administație!

Administrația Ioan Turc vs. PSD-iști! Primăria incearcă o nouă abordare, mai decentă!

Radu Moldovan a fost pus cu botul pe labe, deși în trecut a făcut cam aceeași schemă în fața Consiliului Județean: concert pentru copii cu Gașca Zurli, aprindere luminițe, defilare alături de Armată! Un gest tupeist, deoarece primarul Crețu aprindea luminițele la câteva zile distanță. Conflictul liderilor PSD a fost perceput ca luptă între grofi, pe bani publici.

Pe aceleași elemente, Ioan Turc a reușit să câștige imagine, dintr-un simplu considerent: a avut o atitudine mai decentă în comparație fosta administrație.

Citiți și:

1380290cookie-checkSecretul succesului pentru Ioan Turc! Primăria Bistrița a ÎNCHIRIAT instalații luminoase de 80.000 de euro! Contractul e valabil 4 luni!
0 notes
311 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.