Eveniment

Ședință la Primăria Bistrița pe tema punerii în funcțiune a noii stații de asfaltare. Ce s-a decis

 -  - 


Punerea în funcțiune a noii stații de asfaltare a reprezentat tema principală analizată într-o ședință care a avut loc la sediul Primăriei Bistrița, a anunțat primarul Ioan Turc, care susține că s-a luat și o decizie în această privință.

”În vederea punerii în funcțiune a noii stații de asfaltare, la sediul Primăriei municipiului Bistrița a avut loc vineri o ședință de analiză la care au participat vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, dl. Adrian Haralambie Bidu, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, dl. Sever Roman, și specialiști din cadrul primăriei. În urma discuțiilor, s-a convenit ca primăria să finalizeze demersurile începute, iar APM Bistrița-Năsăud să revizuiască autorizația de funcționare aflată încă în termen”, a transmis Primăria Bistrița, într-o postare pe o rețea de socializare.

Reamintim că, săptămâna trecută, Primăria Bistriţa a fost amendată de Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu cu 50.000 de lei pentru că a ridicat nouă staţie de asfalt fără a obţine acordul de mediu din partea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Noua stație de mixturi asfaltice i-a adus Primăriei Bistrița o amendă de 50.000 de lei; în plus, municipalitatea e obligată să o demonteze și să aducă terenul la starea inițială

 

Primarul Ioan Turc, reacție după amenda de 50.000 de lei dată de Garda de Mediu. Ce spune edilul Bistriței

144 views
bookmark icon

One thought on “Ședință la Primăria Bistrița pe tema punerii în funcțiune a noii stații de asfaltare. Ce s-a decis

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.