Șefa de promoție de la CNLR, Adelina Avram, către colegi: ”Să nu vă fie frică să vă recunoașteți propriile atuuri și să nu vă fie lene să le valorificați!”

 -  -  61550


Șefa de promoție a generației 2017 – 2021 a Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița, Antonia Adelina Avram, a transmis joi, în timpul festivității de absolvire, un mesaj emoționant colegilor săi, pe care îi îndeamnă să își recunoască propriile atuuri și să le valorifice.

Vă rog, din spiritul datoriei față de comunitățile din care veți face parte și mai ales față de voi înșivă, să nu vă subestimați! Vă rog să nu vă fie frică să vă recunoașteți propriile atuuri și să nu vă fie lene să le valorificați. Nici măcar nu aveți idee ce incredibili sunteți! S-ar putea interpreta ușor ca dovadă de egoism să țineți tot acel car de talent doar pentru voi. Deci, fiți generoși și împărtășiți-l cu ceilalți!”, a spus tânăra în timpul festivității.

Elevă la profilul real, specializarea matematică-informatică (intensiv informatică), Adelina a demonstrat că nu este imposibil să fii elevă de 10 timp de opt ani (și de FB patru ani). Olimpică națională la disciplinele realiste, Adelina a excelat și la cele umaniste.

Empatică, sinceră, modestă, Adelina poate fi considerată un model. Mesajul pe care l-a adresat colegilor ei de generație scoate în evidență modul ei de a se raporta la lume”, precizează conducerea Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița.

Un număr de 212 elevi au finalizat clasa a XII-a la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița, festivitatea de absolvire a ciclului liceal având loc joi, în sala de sport a unității de învățământ.

6 notes
675 views
bookmark icon

3 thoughts on “Șefa de promoție de la CNLR, Adelina Avram, către colegi: ”Să nu vă fie frică să vă recunoașteți propriile atuuri și să nu vă fie lene să le valorificați!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *