Șeful PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan: ”Guvernul PNL guvernează exclusiv pentru corporații și pentru bănci! Nu cred că se vor organiza alegeri anticipate”

 -  -  1318


Președintele Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este de părere că nu vor fi organizate alegeri anticipate și consideră că actuala guvernare ar trebui ”să propună soluții de guvernare și nu să genereze o criză politică

”Actuala guvernare este într-o profundă eroare, dar este decizia lor. Eu cred că oamenii aşteaptă de la ei să le propună soluţii de guvernare şi nu de criză politică. Este vizibil că au fost total nepregătiţi să guverneze şi sunt în continuare. Dacă ne gândim la profitul politic pe care l-ar putea avea PNL, sigur că fiecărui partid, după câştigarea unor runde de alegeri prezidenţiale sau de altă natură, în mod natural, în opţiunile electoratului îi cresc procentele. Într-o democraţie consolidată, nu cred că după fiecare tură de alegeri câştigată trebuie să mai faci nişte alegeri anticipate ca să ai 4-5 parlamentari în plus. Nu cred că asta aşteaptă oamenii. România are nevoie de stabilitate, de măsuri pentru populaţie”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

Radu Molodvan: “PNL Guvernează pentru bănci și pentru corporații!”

Liderul social democraților din Bistrița-Năsăud mai este de părere că ”Guvernul PNL guvernează exclusiv pentru corporații și pentru bănci” și că actuala guvernare e ”o glumă proastă”.

În concluzie, după părerea mea, actualul Guvern PNL, susținut de o altă multitudine de partide, ar trebui să ne spună ce face cu guvernarea, nu tot: ba sunt alegeri anticipate, ba se ceartă premierul cu președintele, ba vrea președintele într-un fel, ba își dă demisia premierul, ba nu își dă demisia. Cum credeți că arată imaginea României în ochii unui potențial investitor? Avem alegeri, n-avem alegeri, avem guvern, n-avem guvern, demisionează, nu demisionează, îl mai susține ALDE, nu-l mai susține ALDE, desființează secția, nu mai înființează secția, dă o ordonanță, își asumă răspunderea, își asumă răspunderea, o modifică într-o săptămână cu o ordonanță. Deci e o guvernare … glumă proastă”, a încheiat Emil Radu Moldovan.

0 notes
443 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *