Șeful PSD oferă locuințe ANL pentru bugetarii din subordine! Dolha îi dă “castane” lui Radu Moldovan: “tătucul bugetarilor le dă salarii majorate, le dă locuințe de serviciu, le dă casă și masă, la fel cum procedau comuniștii!”

 -  -  1911


Tovarășul Radu Moldovan s-a lăudat din nou cu un proiect populist și zilele trecute a predat amplasamentul pentru construcția unui bloc ANL. Un proiect finanțat de Agenția Națională pentru Locuințe pe care președintele PSD încearcă să și-l asume, chiar dacă instituția pe care o conduce a făcut două lucruri: a pus la dispoziție terenul și va finanța rețelele de utilități.

Locuințele de serviciu sunt destinate bugetarilor din Consiliul Județean, care vor fi selectați ulterior pe baza unor criterii încropite de șeful PSD. Sunt curios cine vor fi tinerii bugetari care vor primi cheile unui apartament din mâna șefului de partid. Astfel, tovarășul Radu Moldovan devine un tătuc al bugetarilor din Consiliul Județean și are grijă de angajații lui. Le dă salarii majorate, le dă locuințe de serviciu, le dă casă și masă la fel cum procedau comuniștii.

Domnule Radu Moldovan, ar fi cazul să vă ocupați de proiecte serioase, de dezvoltare a județului, să puneți la dispoziție teren pentru firme private, să atragem investitori. Bistrița-Năsăud e la coada clasamentului în ce privește salariile și economia județului se bazează pe compania Leoni, pe care ați contestat-o în nenumărate rânduri pentru faptul că externalizează profitul, ceea ce e perfect legal, dar uitați să spuneți că Leoni plătește salarii pentru 5.000 de angajați. La fel sunt multe companii din județ care se chinuie să supraviețuiască și au probleme cu resursa umană, deoarece majoritatea salariaților doresc un loc de muncă la stat, unde mai nou se asigură și un apartament.

Le voi propune colegilor liberali din Consiliul Județean să inițieze un proiect de hotărâre prin care aceste locuințe ANL să poată fi alocate inclusiv tinerilor care activează în mediul privat. Consider că așa este normal, ca toți cetățenii județului să aibă dreptul la o locuință construită din bani publici, nicidecum numai bugetarii din administrație pe care d-voastră îi puneți pe listă.

0 notes
1036 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *