Senatorul Ovidiu Florean a demisionat din grupul parlamentar PNL

 -  -  11049


Senatorul Ovidiu Florean a anunţat miercuri că a demisionat din grupul parlamentar al PNL, urmând să activeze ca senator neafiliat.

”Astăzi am demisionat din grupul parlamentar PNL de la Senat datorită faptului că nu pot rezona cu foștii colegi din “echipa demolatoare” care din obediență față de președintele Iohannis au distrus țara, coaliția, Guvernul și Partidul Național Liberal. Pentru reprezentarea pe viitor a intereselor dumneavoastră, voi rămâne senator neafiliat”, a anunțat senatorul liberal.

Decizia senatorului a venit la o zi după ce fostul lider al PNL, deputatul Ludovic Orban, a părăsit grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor.

Motivul principal al deciziei mele este legat de ceea ce reprezentăm noi, parlamentarii, în forul reprezentativ suprem. Obligaţia morală pe care o am faţă de cetăţenii României care au avut încrede în mine şi în PNL este aceea de a-mi respecta angajamentele pe care le-am luat în campania electorală faţă de cetăţenii României. Din păcate, astăzi nu am altă soluţie pentru a fi consecvent în onorarea obligaţiilor morale pe care le am fată de cetăţenii români decât de a mă despărţi, sper eu temporar, de colegii mei din grupul parlamentar“, a declarat Orban.

El a adăugat că “s-a creat o criză politică artificială, din motive pe care nimeni nu le înţelege” şi că “a fost făcut praf principalul partid de guvernământ”, la fel şi coaliţia, iar în plină criză pandemică şi în pragul unei crize economice cetăţeanul român a fost lăsat fără un guvern cu deplină capacitate de exerciţiu.

1 notes
174 views
bookmark icon

One thought on “Senatorul Ovidiu Florean a demisionat din grupul parlamentar PNL

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *