Senatorul Ovidiu Florean a demisionat din PNL

 -  -  11000


Senatorul Ovidiu Florean a anunțat că a demisionat din PNL, urmând exemplul lui Ludovic Orban – fostul lider al liberalilor.

”Prieteni, de astăzi nu mai sunt membru PNL. Voi rămâne cuviincios și cinstit și nu mă voi lăsa manipulat niciodată de oameni stricați și stricători de suflete“, a scris pe Facebook Ovidiu Florean.

La finele lunii octombrie, Florean a părăsit grupul PNL de la Senat, devenind parlamentar neafiliat. 

Demisia senatorului Ovidiu Florean din PNL a venit în contextul în care fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a demisionat din partid, el fiind urmat de 15 senatori şi deputaţi.

Pe lângă Ovidiu Florean, ceilalți 14 parlamentarii care şi-au înregistrat marţi demisia din PNL sunt: Alexandru Kocsis (deputat), Ion Ştefan (deputat), Ionel Dancă (deputat), Constantin Şovaială (deputat), George Ionescu (deputat), Adrian Oros (senator), Bogdan Bola (deputat), Claudiu Chira (deputat), Nicolae Giugea (deputat), Antonel Tănase (deputat), Gabriel Plăiaşu (deputat), Ion Iordache (senator), Violeta Alexandru (deputat) şi Adrian Miuţescu (deputat).

Ludovic Orban a precizat că a demisionat din PNL pentru că a rămas loial oamenilor care şi-au pus speranţele în acest partid.

“Aproape toate lucrurile în care cred nu se mai regăsesc astăzi în conducerea PNL, şi-au făcut loc toate lucrurile pe care le-am detestat – minciuna, prostia, laşitatea, slugărnicia, lenea, lipsa de asumare politică“, a afirmat Orban.

1 notes
125 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *