Eveniment

Sfârșit tragic pentru o femeie de 73 de ani din Agrieș

 -  - 


O femeie de 73 de ani din localitatea Agrieș, comuna Târlișua, care a plecat sâmbătă dimineața de acasă și nu a mai revenit, a fost găsită decedată pe cursul unui râu pe din localitate, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, dispariția femeii a fost sesizată de către fiica acesteia.

La data de 19 noiembrie, în jurul orei 11:30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că mama acesteia, o femeie de 73 de ani din Agrieș nu a revenit la domiciliu, ultima oară fiind văzută în cursul dimineții însoțind animalele”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Au fost constituite echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri care au desfășurat, atât ieri, cât și astăzi, activități de căutare a femeii.

Pentru căutarea femeii s-a acționat inclusiv cu un echipaj de pompieri cu barca de la Stația de Pompieri Beclean. De asemenea, pompierii din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Spermezeu, Căianu Mic, Uriu și Târlișua au intervenit în sprijin.

Astăzi, din păcate, femeia a fost găsită decedată pe cursul unui râu din localitate.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca necropsia dispusă să stabilească cauzele producerii decesului.

 

205 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.