Sfârșit tragic pentru un bărbat de doar 34 de ani. Și-a pierdut viața în timp ce se afla la pescuit

 -  -  6346


Viața unui tânăr de doar 34 de ani s-a terminat brusc în timp ce se afla la pescuit pe un lac din localitatea Manic, județul Bistrița-Năsăud. Bărbatul a vrut să se răcorească și a intrat în apă, însă, nu a mai reușit să iasă la suprafață. Câteva ore mai târziu a fost găsit de fratele său, însă, fără suflare.

Alerta s-a dat sâmbătă, în jurul orei 18:30, când prietenii împreună cu care se afla bărbatul la pescuit au sunat la 112 și au anunțat dispariția acestuia.

La locul tragediei au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud cu o barcă de salvare, dar și un echipaj SMURD de prim ajutor. Forțele de intervenție au început de îndată căutările pentru a îl găsi pe tânăr. Însă, cu toate că pompierii l-au căutat ore în șir, la sosirea întunericului, au fost nevoiți să întrerupă operațiunea. Cu toate acestea, fratele tânărului a continuat să îl caute pe acesta, iar în cele din urmă a reușit să îl găsească, însă, fără suflare. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața, fiind nevoiți să constate decesul. Cauza morții va fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

Potrivit apropiaților, bărbatul era alpinist utilitar şi urma să devină tată. Iubita sa, cu care trebuia să se căsătorească anul viitor, era însărcinată.

6 bookmark
0 notes
71 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.