Ultimele noutati

Din opoziție, Sighiartău îi cere lui Radu Moldovan să aibă vână în fața lui Dragnea, iar toți liderii PSD din Transilvania să fie mai bărbați!

Deputatul Robert Sighiartău a susținut o conferință de presă, alături de Ioan Turc – președintele Organizației Municipale a PNL. Temele abordate: bugetul național, viziunea lui Dragnea în ce privește gestionare puterii, discreționar față de regiunea Transilvania, alegerile interne din P.N.L dar și teme locale cum ar fi împrumutul pentru Aquapark, starea drumurior din oraș sau prioritățile bugetului local pe 2017.

s1 d

b2

 

 

 

 

 

Sighiartău s-a arătat dezamăgit de modul în care parlamentarii PSD aflați la putere și liderii de organizație au negociat funcțiile cu greutate din cadrul Guvernului și l-au lăsat pe Liviu Dragnea să-și facă propriul Guvern.

Profesoara de utilaj tehnologic, Doina Pană NU prinde niciun minister. Filiala Radu Moldovan scor ENORM în alegeri, dar NU are niciun vârf de lance la București! Vezi funcțiile de LUX prinse de gașca veselă de bistrițeni, pe vremea lui Ponta!

Aflat în opoziție, Sighiartău vrea reacție din partea grupului P.S.D din Transilvania! Îi cere lui Radu Moldovan să fie BĂRBAT în fața lui Dragnea!

 

radu dragnea “Mă așteptam de la Organizația PSD și mai ales de la Radu Moldovan să vină cu o poziție mai curajoasă în ce privește Guvernul PSD. NU avem miniștri din zona Transilvaniei… dacă ne uităm la acest guvern NU este altceva decât Guvernul domnului Dragnea. Dacă ne uităm sunt foarte mulți apropiați și majoritatea exponenților PSD-ului sunt acum din zonele slab dezvoltate care din păcate NU au reușit absolut nimic. Mă așteptam ca în momentele astea grele pentru România, dl Radu Moldovan să lase deoparte lașitatea și să-i spună domnului Dragnea să rezolve problema aceasta mare pe care România o are: de criză internă.

Sunt voci în P.S.D curajoase, ca domnul  Chirică de la Iași, dar și alții.. din păcate sunt foarte puțini. Mă așteptam ca foarte mulți din membrii PSD, mai ales din zona Transilvniei să iasă să spună : “domnilor, NU este bine ce faceți”… sincer mă așteptam la acest lucru.” a declarat Robert Sighiartău președintele filialei PNL Bistrița Năsăud.
Caricatură

Ziar de Bistrita