Din Bistrita

Și amendat și fără lemnul pe care îl transporta ilegal

 -  - 


Un bărbat din Bistrița a fost depistat de oamenii legii în timp ce transporta cu o autoutilitară cherestea. Acesta nu deținea documente legale pentru materialul lemnos transportat, motiv pentru care a fost sancționat.

La data de 7 aprilie, cu ocazia controalelor efectuate în trafic, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe raza municipiului Bistrița, pe strada Calea Moldovei. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bistriţa și s-a stabilit faptul că acesta transporta cantitatea de 2,1 mc de cherestea fără a deţine documente legale”, au precizat reprezentanții Inspetcoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorul  auto a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare și pentru transportul fără documente legale a materialului lemnos. Ca măsură complementară, polițiștii împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere au dispus confiscarea materialului lemnos, în valoare de 1.260 lei.

25 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.