Și-au unit forțele în speranța că unul din ei va fi candidatul PNL pentru Primăria Bistrița. Diana Morar: ”În 2020 este nevoie de unitate pentru ca dreapta să câștige alegerile locale la Primăria Bistrița!”

 -  -  2325


Liberalii Diana Morar, Dorin Dobra și Cosmin Moldovan, fiecare dintre ei având speranțe că ar putea fi nominalizat drept candidatul Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, și-au unit forțele și au format o mică alianță în interiorul PNL.

Cei trei se susțin reciproc în competiția internă a partidului, motivând că ”este nevoie de unitate, coeziune, maturitate, lipsa orgoliilor, forță și un plan comun de acțiune pentru ca dreapta unită să redea Bistrița, bistrițenilor ei. Unitatea începe în primul rând din cadrul PNL, cea mai importantă forță de dreapta, capabilă să valorifice șansa de a schimba culoarea roșie de pe fața Bistritei” a afirmat Diana Morar.

Președintele Organizației de Femei a PNL Bistrița-Năsăud, Diana Morar, a mai completat că ”mă onorează faptul că destoinicii mei colegi Cosmin Moldovan și Dorin Dobra, membrii PNL și candidați în competiția internă de desemnare a candidatului la funcția de primar al municipiului Bistrita simt liberal și au îmbrățișat propunerea mea de a forma o echipă și a ne susține reciproc în aceasta competiție, urmând ca cel mai bun dintre noi să câștige, iar ceilalți să îl susțină în marea bătălie pentru municipiu din 2020” .

2 bookmark
0 notes
50 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.