Şicanare în trafic, urmată de îmbrânceli între doi șoferi, la Prundu Bârgăului

 -  -  11439O șicanare în trafic, urmată de îmbrânceli între doi șoferi, a ajuns în atenția Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. Unul dintre șoferi a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore.

”La data de 9 august, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani, din Mureșenii Bârgăului pe care-l cercetează pentru: conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare. În fapt, polițiștii au stabilit că ieri, în jurul orei 12.30, bărbatul de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism de teren pe drumul județean 172D, prin localitatea Prundu Bârgăului, ar fi avut unele neînțelegeri în trafic cu un alt bărbat în vârstă de 47 de ani, din Nimigea care conducea un alt autoturism. Astfel, bărbatul de 44 de ani l-ar fi urmărit și, la un moment dat, i-ar fi blocat calea celuilalt, după care ar fi lovit cu piciorul autoturismul și l-ar fi agresat pe bărbatul din Nimigea”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Evenimentul a fost sesizat prin 112 de către soția bărbatului de 47 de ani, pasageră în autoturism. Astfel, la fața locului a intervenit inițial un echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud. Ulterior, persoanele implicate au fost conduse la sediul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, iar cazul a fost preluat de polițiști, în vederea efectuării cercetărilor și tragerii la răspundere a persoanelor vinovate. 

”În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 44 de ani și a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În prezent, acesta se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul acestei zile va fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările continuă”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

1 notes
564 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *