Siegfried Mureșan a fost ales europarlamentar pe listele Mișcării Populare și acum mai vrea un mandat! Vezi cum răspunde la întrebarea: de ce ați trecut la PNL?

 -  -  71378


Europarlamentarul Siegfried Mureșan a venit la Bistrița pentru a-și pregăti campania la europarlamentare și a prezentat o serie de domenii pe care se va axa în următoarele alegeri.  Siegfried Mureșan este considerat un vector de imagine al PNL-uli și de aceea se află în campanie prin toate filialele din țară.

Siegfried Mureșan se bagă pe voturile tinerilor, cu un program populisto-atractiv: bilete de tren GRATUITE, în U.E!

La Bistrița, deputatul a vizitat Colegiul Liviu Rebreanu și a prezentat proiectul său prin care orice tânăr beneficiază de bilete de tren gratuite și timp de 30 de zile oriunde în UE.

“Un interes foarte mare despre acest proiect, în campania electorală… și noi ca partid vom acorda o atenție sporită tinerilor.” – a spus europarlamentarul.

De ce TRĂDAT Siegfried Mureșan și a trecut de la PMP la PNL! 

Siegfried Mureșan susține că PNL-ul e principalul partid din grupul Partidului Popular European (PPE) , are infrastructură puternică ( formată din primari) și trecerea sa de la PMP la liberali este astfel justificată și din prisma alegerilor prezidențiale pentru a-i da vânt în pupa lui Iohannis.

 

Reporter: Nu v-ați regăsit alături de colegii de la Mișcarea Populară sau de ce ați trecut la PNL?

Siegfried Mureșan: Răspunsul este următorul: PNL este de departe cel mai credibil partid în UE… prin activitatea mea la Parlamentul European am dovedit că sunt unu din cei mai influenți, credibil și pregătiți europarlamentar. Obiectivul trebuie să fie ca în următorii ani, după ciclul acesta de alegeri să dăm să dăm țării un Guvern mai bun decât Guvernul actual, decât orice pot produce PSD-ul și Liviu Dragnea și de aceea, această schimbare trebuie să înceapă de la PNL… E foarte clar că în momentul de față, cot la cot cu sondajele PSD, noi suntem! Și de aceea, consider că toți care doresc să trimită PSD-ul acasă, care doresc ca Româna să aibă un Guvern mai bun, de-aici trebuie să înceapă. Cred că vom da oamenilor suficiente motive pentru a veni alături de noi în PNL. De aceea, decizia mea și ca purtător de cuvânt al Partidului Popular European , de a veni în rândurile celui mai mare partid în rândul Partidului Popular European, partid de dreapta din România… Partidul Național Liberal, soluție care mi-a dovedit că am procedat corect… Sunt în vizită în țară peste tot : ieri la Călărași, astăzi aici, mâine a Sibiu… – a declarat Siegfried Mureșan.

Siegfried Mureșan spune că pe sondaje, PNL-ul e cot-la-cot cu PSD-ul!

Siegfried susține că în ultimele sondaje, PNL-ul e cot-la-cot cu PSD-ul. Mobilizarea partidului e un punct-cheie în alegerile europarlamentare ce urmează. 

Proiecte de campanie: 

Programul de campanie va fi realizat pe baza discuțiilor cu mediul de afaceri, cu agricultorii și în principal se va axa pe:

 – seturi și norme de reguli în toată Uniunea Europeană pentru atragerea de fonduri europene, întocmai ca și în țările cu cea mai mare rată de absorție.


– măsuri prin care fondurile pe agricultură alocate României să NU scadă! 


 – Promovarea României în cele 6 luni în care deține președinția UE. În acest sens, Siegfried a propus ca reuniunile ministeriale să se desfășoare în teritoriu, NU în Palatul Parlamentului!

Despre locul său pe liste!

Siegfried Mureșan susține că locurile eligibile pe lista PNL NU au fost negociate, ci se va crea un algoritm intern și o comisie de partid va desemna candidații cu șanse reale de a prinde un loc eligibil. Analiza va avea loc la nivelul conducerii, la nivelul Biroul Politic Executiv, pe baza muncii depuse în Parlamentul European. 

Siegfried Mureșan este negociator-șef pentru bugetul UE pe 2018.. este raportor general, negociator-șef pe tot bugetul UE… Aceste funcții cu greutate îl avantajează clar în fața multor liberal care doresc un loc eligibil, la Bruxelles. 

Prinde Buda LISTA?

Daniel Buda este europarlamentar pe regiunea Nord – Vest și are un program politic oarecum similar, axat pe agricultură. Daniel Buda a fost absent din teritoriu și NU a comunicat suficient pe județul Bistrița- Năsăud, cu toate că i-au fost livrate voturi importante. Daniel Buda și-a anunțat candidatura pe listele PNL și rămâne de văzut dacă va prinde un loc eligibil pe listele de partid.

7 bookmark
1 notes
103 views
bookmark icon

One thought on “Siegfried Mureșan a fost ales europarlamentar pe listele Mișcării Populare și acum mai vrea un mandat! Vezi cum răspunde la întrebarea: de ce ați trecut la PNL?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.