Ultimele noutati

Își aleg președintele MARE! Sighiartău are promisiuni de secretar general al PNL, funcție-cheie în partid. Pe filiera Bolojan – Falcă, Orban vrea SECRETAR din Ardeal!

Liberalii din județ sunt la București, la marele Congres de partid unde-și vor alege președintele. Ludovic Orban și Cristian Bușoi sunt candidații pentru funcția de președinte de partid și ambii lideri au susținut discursuri în fața celor prezenți. Pentru Ludovic Orban și-au anunțat susținerea Robert Sighiartău, Sorin Hangan, Stelian Dolha, Dorin Dobra și o mare parte a Organizației Municipale. Ioan Turc merge pe mâna lui Bușoi, împreună cu o parte a susținătorilor săi din județ.

a12

a13

 

 

 

 

 

 

 

a16

a15

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre decapitări în teritoriu!

În discursurile lor, ambii candidați au atins subiectul decapitărilor din teritoriu și au afirmat că NU vor lua decizii în acest sens și că e timpul reformei în PNL, fără ca Bucureștiul să mai intervină în schimbarea președinților de filială!

 

a1-Copy2Cristian Bușoi vrea să fie șeful MARE al PNL! “în cazul în care NU ieșiți președinte, șefii de filială care vă susțin își riscă funcția?” Cum răspunde candidatul susținut de Ioan Turc și de oamenii lui!

 

 

 

Discursul lui Cristian Bușoi! “NU voi promova găști în interiorul PNL, NU voi stimula conflicte în interiorul filialelor, nu mă voi folosi niciodată în PNL de dictonul dezbină și cucerește” (min. 7)

 

Robert Sighiartău propus de secretar general de partid, funcție-cheie de control!

Ludovic Orban îl vrea ca secretar general pe Robert Sighiartău, deputat de Bistrița cu relații excelente pe filiera neo-protestantă. Gheorghe Falcă și Ilie Bolojan sunt câțiva din susținătorii lui Sighiartău, iar dacă iese Orban președinte, Bistrița-Năsăud poate prinde funcția de secretar general deținută în trecut și de Ioan Oltean.

 

Ludovic Orban NU vrea găști de partid: „Niciun membru nu va mai avea de suferit din cauza exprimării punctului de vedere personal. Nicio gaşcă, nicio coterie, nicio cooperativă care să poată să-l paraziteze pe lider şi să decidă nici munceşte şi cine beneficează de pe munca altora”, a susţinut Ludovic Obran în discursul său.

 

aa0-Copy1-800x400Ludovic Orban vrea să fie chitara întâi și promite un PNL descentralizat, fără ca Bucureștiul să decidă decapitări în teritoriu!

 

 

 

 

Bistrițenii care vor funcții în Biroul Permanent Național:

Robert Sighiartău: – secretar general al PNL
Ioan Turc: – membru în BPN
Diana Morar: – vrea membru Curtea e Arbitraj
Teodor Hășmășan: – vrea membru în BPN.

În total, delegația de Bistrița-Năsăud are 91 de delegaţi, membrii Biroului Politic Judeţean, preşedinţi de organizaţii, primari, consilieri judeţeni şi locali care vor vota pentru alegerea președinte.
Caricatură

Ziar de Bistrita